Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кметът на Киев Виталий Кличко: На Америка не й пука за ¿-кр@й н@, а Германия е с Русия!

Виталий Кличко разбира, че ¿-кр@й н@ е сама срещу Русия и никой няма да й помогне!

Кметът на Киев Виталий Кличко е възмутен от поведението на ¿-кр@ ин ските уж съюзници от НАТО. Според него те имитират помощ, но всъщност никога няма да се сражават срещу Русия.

„На нас ни е ясно, че сме сами срещу Русия. Нито французи, нито германци, нито американци ще се бият за нас. Сами се готвим за война и вярваме, че можем да победим агресора“, разкри бившият боксьор пред медиите в своята страна, писа Bultimes.bg.

Той си позволи да атакува словесно Германия. Според него тя умишлено забавя доставката на оръжие за ¿-кр@й н@. Преди това пък изпрати едва 5000 войници на помощ на ¿-кр@ ин ците, което Кличко определя като истинска гавра.

„Крайно време е Германия да изясни на чия страна е в този спор. До момента не изглежда да е на наша“, смята бившият световен шампион по профибокс.

Виталий Кличко не разчита на помощта на НАТО

Въпреки големите приказки на членовете на НАТО, накрая се оказа, че ¿-кр@й н@ трябва сама да воюва с Русия, ако се стигне дотам. Кличко е категоричен, че ¿-кр@ ин ската армия е много добре подготвена, като самият той умее да стреля с всякакъв вид оръжие.

Виталий все пак се надява, че до война няма да се стигне. Колкото и да е голяма ¿-кр@ ин ската армия, руската е по-голяма.

Кличко е много разочарован главно от САЩ, които в началото обявяваха как ще защитят ¿-кр@й н@, а вчера президентът Джо Байдън призова всички американци да напуснат ¿-кр@й н@, защото руската армия била огромна.

„Не очаквах Америка да се уплаши, но тя показа, че не можем да разчитаме на нея. ¿-кр@й н@ остана сама срещу Русия, но нас това не ни притеснява.“, отсича кметът на Киев.

Той е категоричен, че всички в неговата страна са отлично подготвени във военно отношение и победата на Русия в евентуален сблъсък изобщо не бива да се счита за сигурна.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Кметът на Киев Виталий Кличко: На Америка не й пука за ¿-кр@й н@, а Германия е с Русия!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!