Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бойко Рашков: Обещавам, че Борисов ще влезе в затвора, ще изпълня мисията си!

Бойко Рашков е категоричен, че иска да види Бойко Борисов зад решетките!

Мисията на Рашков

Министърът на вътрешните работи Бойко Рашков е взел присърце разследванията срещу бившия премиер Бойко Борисов. Той влага всичко от себе си, за да “закопчае” лидера на ГЕРБ, писа Faktitegovorqt.com.

Бойко Рашков с мисия на живота срешу Бойко Борисов

“Мисията на моя живот в момента е да вкарам Борисов на топло, и то за дълго. Той ще си плати за всички злини, които е извършил, обещавам”, заканва се министър Рашков.

Той е убеден, че в скоро време ще стане много по-лесно да арестува Бойко Борисов, тъй като до дни се очаква главният прокурор Иван Гешев да бъде свален от поста. По този начин “чадърът” над Борисов ще изчезне.

Рашков вече има сериозни доказателства за случая с чекмеджето на Борисов, но към момента не може да стори нищо, понеже прокуратурата не повдига обвинение. Със свалянето на Гешев това ще се промени.

Вътрешният министър има доказателства срещу ГЕРБ и самия Гешев по случая с АМ “Хемус” и е готов да ги използва веднага след смяната на Гешев.

Рашков не се притеснява, че Борисов го съди за 100 хил. лв. Той е убеден, че дори и да му измъкне някакви пари, няма да може да ги използва, тъй като ще изгние зад решетките.

Източник/ци: Бойко Рашков: Обещавам, че Борисов ще влезе в затвора, ще изпълня мисията си!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!