Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кирил Петков: До месец ще има реални арести! Хората искат това, аз също!

Кирил Петков гарантира, че много хора ще бъдат закопчани!

До четири, максимум пет седмици, ще има реални арести в страната ни. Това заяви в ефир новият премиер Кирил Петков. По думите му, белезниците ще щракнат около китките на много хора от предишното управление.

Кирил Петков

Кирил Петков заяви – арестите идват!

„Чакаме само промяната в прокуратурата, която е неизбежна и ще стане факт до месец. Ще се внесат и много нови закони в съдебната система, така че вече може да считате арестите и присъдите за мафията като факт.

Хората искат това, аз искам това, всички го искаме. И време няма. Нужни са не само приказки, а действия. Ежедневно говоря с Бойко Рашков, който се е заел повече от сериозно по въпроса и има похвални резултати по отношение на корупцията и извършените престъпления у нас“, заяви Кирил Петков, който гостува на Сашо Диков.

Единствената спътка, която пречи въпросните арести да се извършат в този момент е, че Бойко Рашков трябва да работи по тях с прокурор. А такъв още няма.

Кирил Петков е категоричен, че ще има сериозни присъди по отношение на злоупотребите с магистралите, Булгаргаз, както и прословутата Берсалонагейт, в която до ушите е затънал бившият премиер Бойко Борисов.

„Говорим за силно корумпирани хора, които вместо да се правят на опозиция в момента, като Томислав Дончев примерно, ще си понесат реално последствията. Гарантирам ви това“, зарече се Кирил Петков.

Източник/ци: Кирил Петков: До месец ще има реални арести! Хората искат това, аз също! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!