Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кирил Петков нареди: Няма време. Искам реални арести!

Кадър Евроком

Кирил Петков е твърдо решен да има арести на корумпирани лица.

Той обяви това лично преди минути при Сашо Диков. 

Томислав Дончев прави някакви пиари, за да се чувстват като опозиция, каза Кирил Петков.

Ние сме на месец и половина правителство, отговори той на въпроса на Диков защо се бавят нещата със съдебната система.

"Всяка седмица събирам и ДАНС, и Бойко Рашков и им казвам: "Нямаме време. Трябва да действаме така, че да имаме реални арести. Хората искат реални арести. Хората са спрели да вярват на идеи и планове. Работи се. Надявам се скоро време да имаме сериозни арести - и по линия на "Булгаргаз", и по всякакви други линии. Това беше невъзможно преди 1 година с всичките гaзови интереси. Искаме да видим по линия на магистралите. По линия на енергетиката. По линия на магистралите Рашков работи много сериозно", заяви тази вечер в предаването "ЕвроДикоф" премиерът Кирил Петков, но не каза точно дали става въпрос за Барселонагейт.

По негови думи Бойко Рашков дори да има данни за престъпление, е нужен прокурор, с когото да работи, за да се стигне до арест, предаде Сега.

Според Петков промяната в прокуратурата предстои. Той изрази и оптимизъм за законите, които парламентарното мнозинство ще внесе по отношение на съдебната система - действало се възможно най-бързо и вероятно до 4-5 седмици ще има реални резултати.

Източник/ци: Petel.bg - новини - Кирил Петков нареди: Няма време. Искам реални арести!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!