Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ген. Шивиков: Ей, слагачи и родоотстъпници, вън САЩ от България, с Русия е по-добре!

Генерал Димитър Шивиков е бесен от това, че България не реже категорично САЩ при опитите да се разположат натовски войници у нас!

Един от най-големите противници на проамериканската политика у нас е ген. Димитър Шивиков. Той не може да приеме за нормално България да не се противи с всички средства на опитите на НАТО да я направят фронтова зона в евентуална война с Русия.

Ген. Шивиков публикува във Фейсбук много остри думи относно дружбата, която България постоянно демонстрира с Америка. Той е убеден, че всичките ни управници от последните 30 години са „слагачи“ и „нациопнални предатели“.

Генералът се връща към историята като доказателство и в частност Втората Световна война. Той припомня, че САЩ бомбардираха София, а не съветска Русия.

Ген. Шивиков предпочита Русия пред САЩ

Освен това Шивиков се връща и към социализма, като твърди, че СССР е направил много повече за България, отколкото сега САЩ прави. Всъщност той смята, че американците са донесли на България само разруха и деградация и като цяло са съсипали държавата ни, а по време на соца сме имали и производство, и икономика в разцвет.

Димитър Шивиков е бесен от изявлението на Джо Байдън, че ще изпрати 1000 американски войници в България. Той смята, че посланик Херо Мустафа унижава нашите управници, като ги привиква да им дава нареждания какво да правят.

Генералът е на мнение, че България не трябва да отстъпва от исканията си за пускането на Северна Македония в Европейския съюз. В поста си той обяснява какво РСМ трябва да изпълни, за да се махне ветото на България.

Ген. Шивиков нарича всички поддръжници на САЩ в парламента „родоотстъпници“. Според него тези хора са се продали на Америка и изпълняват нареждания отвън, което е недопустимо и крайно унизително за България.

Димитър Шивиков беше сред основните лица на протестите срещу Бойко Борисов и Иван Гешев през лятото на 202о г. Въпреки това през април 2021 г. беше в листите на коалиционните партньори на ГЕРБ през последните години „Воля“ и НФСБ.

Предлагаме на вниманието ви цялата публикация на ген. Шивиков!

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Ген. Шивиков: Ей, слагачи и родоотстъпници, вън САЩ от България, с Русия е по-добре!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!