Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Рашков вади белезниците! Шиши отива право в затвора след предателство на Гешев

Делян Пеевски го грози лишаване от свобода за много години!

Затвор за Шиши

Депутатът от ДПС Делян Пеевски е заплашен от влизане в затвора за дълги години. Причината е разкриване на негови далавери от края на 2015 и 2016 г. По сигнал на БОЕЦ започва процедура по свалянето на депутатски му имунитет, писа „Сега„.

За да бъде действително свален имунитетът на депутат, трябва главният прокурор да го предложи пред парламента. В случая изглежда мисия невъзможна заради твърденията, че Иван Гешев работи в полза на Пеевски.

Гешев обаче е доста притеснен за мястото си, тъй като премиерът Кирил Петков вече обяви, че ще го премахне от тази длъжност и ще го направи обикновен чиновник, вероятно и с доста по-ниска заплата. Ето защо, за да спаси главата си, има слухове, че Гешев ще предаде Пеевски, а подобен арест ще бъде истински удар в кариерата на Иван Гешев, което може да го остави начело на прокуратурата.

Делян Пеевски в затвора?

Има доказателства за финансови измами на известния с прякора Шиши народен представител за десетки милиони лева. От собственик на стар „Опел“ в края на 2015 г. той се събужда мултимилионер. В рамките на няколко седмици е натрупал милиони, се твърди в сигнала до МВР.

Иван Гешев има и друг стимул да сътрудничи на обвинението. Ако помогне на Бойко Рашков да арестува Делян Пеевски, може вътрешният министър най-после да го остави на мира, тъй като е известна тяхната война, която се води от почти година.

Източник/ци: Рашков вади белезниците! Шиши отива право в затвора след предателство на Гешев

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!