Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Нито една българска пушка няма да гръмне срещу Русия

Андрей Родионов

/Поглед.инфо/ Миналата сряда в София се проведе закрито заседание на Министерския съвет, на което бе обсъдена кризата между НАТО и Русия, свързана със ситуацията около ¿-кр@й н@. Според резултатите от него правителството обяви приоритет на националната стратегия - деескалация на напрежението между НАТО и Русия.

След заседанието шефът на Министерството на отбраната Стефан Янев заяви в Народното събрание: „Нито един български войник няма да участва в конфликт или операция на територията на ¿-кр@й н@ или която и да е друга държава, без това решение да е одобрено в Народното събрание и . "

И това не е за първи път. Широко известен случай е, когато по време на обучението на силите за бързо реагиране на НАТО „Noble Jump 2017“ български войници и офицери строго отказват да стрелят по цели, на които са изобразени руските войници.

На тези, които твърдят, че българите винаги са предавали Русия, препоръчвам по-добре да учите история, защото в Първата световна война България е била на страната на Тройния съюз, но директно на руския фронт войниците му не са воювали. Да, оказаха се от другата страна на фронта не заради вражда с Русия, а заради териториалния конфликт със Сърбия, който, за съжаление, съществува сред всички хора, живеещи на Балканите. Балканите са наречени "барутната бъчва на Европа" за нищо. А според славяните, живеещи там, само Русия, като по-голям брат, може да ги помири всичките. А що се отнася до Втората световна война, България отново, въпреки че е в съюз с Германия, но не участва в бойните действия срещу съветските войски, а когато Червената армия приближава границите ни, тя преминава на съветската страна.

Затова, братя, хайде, не подвеждайте руснаците! Все още вярваме в нашето братство!

НО те пък пушките били НАТОвски, не български!

Ген. Стефан Янев отсече в ефир: Чужди войски у нас няма да има и това е последната ни дума! НО!!!

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Нито една българска пушка няма да гръмне срещу Русия - Поглед Инфо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!