Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Американците стопират Проекта на Радев готвят свой "ляв проект". "Янките" свалят проUS кабинета "Петков" с ресурса на...Пеевски и връщат ГЕРБ

alt

Мая Манолова се опита да вкара темата с новия "ляв проект", на който нямало да бъде лице.

ПИК подрежда правдоподобна схема за новия ляв проект под егидата на президента Румен Радев - Кирил Добрев и Антон Кутев щели да бъдат водещи фигури, организатори, а Весела Лечева, Михаил Миков, Красимир Янков и Атанас Мерджанов мотори в своите региони.

Много пъти сме писали за тази схема, но вече не е актуална. ПИК я рефрешва вероятно като провокация, пласмент и пиниз. Едва ли не е в час с интригите между "Корни", "Бойко" и "Румен".

Американците стопираха новия "ляв проект" на президента, те ще решат кога да върнат ГЕРБ в коалиция с техен "ляв проект".

"Янките" уж взеха цялата власт - правителството уж е тяхно. Президентът Румен Радев, премиерът Кирил Петков, министърът на отбраната Стефан Янев и "лявата" Корнелия Нинова обаче явно не "козируват" под строй, докато американците водят геостратегическата битка с руснаците.

Затова Бойко Борисов скача на Кирил Петков, който обслужва американците уж като образцов проUS премиер. "Янките" обаче били недоволни, не бил достатъчно твърд срещу "петата колона" на руснаците.

"Да не ме разбере някой, че ние искаме пак да влизаме в управлението", заяви Борисов в Стара Загора. Точно това искат и за това преговаря Бойко Борисов, който вече е на проамерикански позиции, на среща с посланик Херо Мустафа в деня, когато САЩ отхвърли ултиматума на Русия.

"Янките" няма да свалят кабинета "Петков" с протести. Американците са в час за договорката на Кирил Петков с "Възраждане", но няма да организират "цветна революция" с кохортите на кръга "Сорос". 

Сценарият е друг и спирането на "РИКО" срещу Делян Пеевски, както и комбинацията с новия списък "Магнитски", е част от плана - знаковите фигури, които бяха вкарани в него, ще бъдат мотори на свалянето на кабинета "Петков", но не с разкешване за протести, а с инвестиране в разбиване на управленската коалиция чрез "клиентите" си в правителството и парламента. 

Пеевски, Домусчиев и групата от фейк списъка "Магнитски" ще свалят кабинета "Петков", сочен като прокси на кръга "Божков", когато американците им дадат знак, че е време за пренареждане.

"Янките" ще свалят уж проUS кабинета "Петков" заради меката позиция срещу Русия с ресурса на... Пеевски и ще върнат ГЕРБ на власт, но не с премиер Бойко Борисов.

Американците като истински комунисти готвят свой "ляв проект" с кръга "Сорос", който да е коалиционен партньор на ГЕРБ в правителство с премиер Даниел Митов или Томислав Дончев.

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Михаил Миков може да е фронтмен на новия "ляв проект", ако приеме предложението, но моторите ще са други. Кирил Петков, Весела Лечева и Атанас Мерджанов, ще имат роля, но главната ще е на Делян Пеевски и неговите проксита в БСП.
 
Американците са засекли връзки на знакови фигури в кабинета "Петков" с кръга на Васил Божков и връщат врага му Делян Пеевски в играта.  
 
"Янките" се възползваха от тандема "Радев-Божков", за да спрат Борисов за нов премиерски мандат заради газопровода на "Газпром", сега мотивират Пеевски със спирането на "РИКО", за да свалят уж проUS кабинета "Петков", който не ги обслужил на макс срещу Русия.
 
bgsniper.com

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Американците стопират Проекта на Радев. "Янките" свалят уж проUS кабинета "Петков" с ресурса на...Пеевски и връщат ГЕРБ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!