Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Промяната? Върнахме се в 90-те! Началник в „Криминална полиция“ мята пачки на фона на чалга ритми

Бойко Рашков отказал да уволни скандалния полицай, който бил обвинен и за чадър над сутеньори и наркопласьори

Скандално видео стана хит в Мрежата – висш полицай от Криминална полиция Ботевград размахва пачки с пари на фона на ромски кючек. Според информация във вестник „Уикенд“ лицето, което се вижда в първите секунди на клипа, е Теодор Бочев - старши инспектор в Криминална полиция  в Ботевград. В клипа се вижда ясно, че той и още няколко мъже са в помещение, пълно с празни бутилки с алкохол и купища банкноти по 50 и 100лв. Самият Бочев размахва солидна пачка с пари и приглася на приятелите си, които наричат сами себе си „непобедимите“.

Според източници от МВР Бойко Рашков категорично отказал да уволни скандалния полицай, защото за него се застъпил неговия близък Георги Тотков – шеф на ОДМВР-София. Въпреки че Инспекторатът бил сезиран за непристойното поведение на висшия полицай, той няма да бъде уволнен – категорични са запознати. Това не е първото провинение на Теодор Бочев – срещу него има и подадени сигнали за чадър над сутеньори и търговци на наркотици.

Кадри с пачки и шумни купони, на които се вихрят полицаи, бяха ежедневие…но в т.нар. „мутренски години“. След „Наглите“ вече имаме и „Непобедимите“. Къде е Бойко Рашков?

В последните месеци престъпността в България стигна до нива, типични за 90-те години. Убийствата, грабежите и побоите се превърнаха в ежедневие. Коли изчезват безследно посред бял ден. Хора с криминални регистрации ограбват, отвличат и дори убиват хора.

Показателно за работата на МВР е, че годишният доклад на "Трансперънси интернешънъл” (Transparency International) за 2021 година показва, че България е държавата в ЕС, чието население има най-силно усещане за масова корупция. Нещо повече – страната ни влошава позицията си в глобалната класация с две места спрямо 2020 година.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Върнахме се в 90-те! Началник в „Криминална полиция“ мята пачки на фона на чалга ритми | Мрежата | Tribune.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!