Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Край с еврото! Кирил Петков спира да бъде подлога на Брюксел

Kиpил Πeтĸoв пpeдпpиeмa нoв ĸypc в пoлитиĸaтa зa eвpoзoнaтa!

Eвpoтo мoжe и дa нe влeзe в yпoтpeбa в Бългapия пpeз 2024 г., ĸaĸтo ce cчитa. Toвa cтaнa възмoжнo cлeд cъвeт нa Cтив Xaнĸe ĸъм Kиpил Πeтĸoв и мeдиитe в чyжбинa пишaт, чe пpeмиepът нa Бългapия мoжe дa ce вcлyшa в cъвeтa, тъй ĸaтo ce пpитecнявa зa мяcтoтo cи.

He e тaйнa, чe Πeтĸoв вeчe cъбиpa дocтa нeгaтиви, мaĸap дa e нa влacт eдвa oт мeceц и пoлoвинa.

Нидал Алгафари безкомпромисно разобличи твърдението на властта, че управляват само от месец. Вече една година правят зулуми

Причината е, че той и партията му следват сляпо заповедите на Европейския съюз, които обаче често са в разрез с националния ни интерес и точно това коментира Ханке пред „Форбс“, писа Skandalno,net.

Кирил Петков се вслушва в Стив Ханке?

Той е известен като бащата на валутния борд в България. Яростен привърженик е на лева, тъй като според него левът дава финансова независимост на България.

„Страните, използващи еврото, рискуват много. Те са в затворен клуб и бъдещето им е несигурно. От там никой не може да си тръгне, а не се знае какво може да ги сполети“, смята Ханке.

Финансовият съветник и икономически анализатор е категоричен, че България е изправена пред фалит, ако влезе официално в еврозоната. Затова той съветва премиера да спре да слуша за всичко Брюксел и да отстоява интересите на народа си, а по-голямата част от него не иска еврото.

„Валутният борд не позволява на политиците да теглят заеми от БНБ. Те пак го правят, но от чужди банки и по този начин държавният резерв остава непокътнат. Това е много важно“, разкрива Стив Ханке.

„Не разбирам какво е това желание да се премахне левът, при положение че той е вързан за еврото и е стабилен. Защо искат да махнат сигурното, за да отидат към несигурното?“, пита Ханке.

По последни данни има голям шанс все пак Кирил Петков да се вслуша в думите му, тъй като държи да си изпълни мандата, а българите масово са против еврото. Освен това президентът Румен Радев, когото Петков слуша за много неща, също предпочита да се изчака с еврото.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Край с еврото! Кирил Петков спира да бъде подлога на Брюксел

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!