Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Назрява много сериозна геополитическа заплаха за България

Назрява много сериозна геополитическа заплаха за България

„Назрява много сериозна геополитическа заплаха за България.

Ние направо се намираме на фронтовата линия. САЩ твърдо са решили да се сбият с Русия, да защитят инвестициите си в ¿-кр@й н@. Като за тази цел,

Байдън щял да вземе решение за дислоциране на повече американски войски и техника в Източна Европа, включително в България!

Интересно е, че американците дори не ни питат.

Още по-интересно е, че не говорят вече за войски на НАТО, а за американски войски в Източна Европа. Но да им напомня, че може и да сме член на НАТО,

ама не сме 51 щат на САЩ! Никой от нас – българите, не иска война с Русия. Е, такава искат Сюлейман Паси, Ленчето Поптодорова, както и други, които не са точно българи.

Което открай време го казвам – те не могат и не искат да защитават българските национални интереси.

От край време питам за какво са ни американските бази в България. Някои наивници смятат, че ще ни пазят от Турция. А сега се замислете – Турция е един от най-големите членове на НАТО, до зъби въоръжена и много важна за САЩ.

Ако ни нападнат, освен възмутена декларация, от НАТО друго няма да получим. Всъщност американските бази са тук, в България, заради Русия. Защото САЩ искат война. Тя е техният бизнес!

България няма да воюва срещу Русия! Никога! Не само от благодарност заради Освобождението и пролятата руска кръв за свободата ни, но и от обикновен здрав разум. За разлика от американците, които с един Виетнам не успяха да се справят, ние добре знаем за възможностите на

руснаците да се защитават. Били сме се с тях, били см се срещу тях. Знаем цената и знаем, че с тях няма какво да делим.

И те са ни по-близки от онези, които дори не знаят къде на картата е България. Впрочем – колко американски туристи има в България, че не разбрах?!?
Това правителство, ако не даде категоричен отпор на американските въжделения за война и техни войски на българска територия, няма да оцелее изобщо. И не знам дори дали ще успеят да стигнат до самолетите. Някак си от Канада може и да не ти е ясно какво искат българите и да смяташ, че можеш да ги манипулираш, но тук ще се сблъскат челно с реалността.
Ние с Русия няма да се бием! Ние с Русия няма какво да делим! Американците нямат работа в България, още повече техни войски, които нито ги искаме, нито ги каним, нито ще ги търпим! И не сме някоя африканска или малка азиатска държава, да си въобразяват, че ще им се размине безнаказано!“

Елена Гунчева

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Назрява много сериозна геополитическа заплаха за България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!