Следвайте "Буднаера" в Телеграм

И тогава, и сега ни управляват комунисти, за които изпълнението на задачите, поставени им от чуждите им господари, които ги докараха на власт със задачата да доубият българщината стои над истината и над всичко друго

May be an image of 13 people, people standing, outdoors and crowd

Lyubomir Talev (Любомир Талев)

В най-студения ден на годината доказахме, че горещите български сърца не се страхуват от времето, когато трябва да се борят срещу неправдата. Излязохме на протест пред Българска Национална Телевизия заради спряното излъчване на филма "Само защото бяха българи" на Милена Милотинова и заявихме, че българската история не се търгува и всеки опит в тази насока ще бъде пресичан в зародиш. Борбата за Македония никога не спира!

През 1947 г. във връзка с предстоящо посещение на югославския партиен и държавен ръководител Йосип Броз Тито в България големият български писател и приближен до дясното крило във ВМРО Димитър Талев е задържан и въдворен в комунистическия концлагер "Куциян" - за да не разваля хатъра на "високия гост", напомняйки му, че македонците са българи.

Днес филмът на Милена Милотинова "Само защото бяха българи", посветен на избиването на македонските българи от Титовия режим, бе свален от излъчване по БНТ очевидно във връзка с посещението на министър-председателя на Република Северна Македония - за да не разваля хатъра на "високия гост", напомняйки му, че македонците са българи.

И тогава, и сега ни управляват комунисти, за които изпълнението на задачите, поставени им от чуждите им господари, които ги докараха на власт със задачата да доубият българщината в Македония, стои над истината и над всичко друго. Сегашните все още не са започнали да затварят изказващите истината по тези въпроси в лагери и да ги разстрелват, но съдейки по милиционерско-десарските им назначения в силовите структури и методи, и този ден не е далеч.

#ПродължавамеПромяната

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!