Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Eлена „Крем“ Поптодорова към кабинета: Викайте на помощ чужда военна мощ

Съветът по сигурност е важно да вземе категорично и ясно решение за увеличаване на военния капацитет на страната. Това заяви в ефира на Нова телевизия Елена Поптодорова, бивш посланик на България в САЩ и вицепрезидент на „Атлантически клуб”. По думите й България сама е неспособна да се справи с реални заплахи отвън.


Комунисти-атлантици

„На днешният съвет трябва в детайли да се обсъди ситуацията, да се анализират всички рискове, които ситуацията с Русия носи за страната ни. Важно е да се вземе еднозначно решение за засилване собствения капацитет в областта на отбраната, който към момента е нищожен. Добър вариант би било да се помисли и за съвместни действия с РСМ. Например създаването на общ батальон, по примера на френско-германските. Днес е денят, в който би следвало военните да се договорят за подобни действия”, обясни тя.


Елена Поптодорова в средата, в помощ на всеки комунистически режим
Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

България ще трябва да докаже, че изпълнява на практика договореностите по отношение на Русия в Брюксел.

„До момента вървяхме добре с декларации. За пръв път обаче от 30 години насам българската власт е изправена пред тест- да докаже с поведението си това, което сме декларирали лесно пред Брюксел. Сега сме изправени пред реалността”, каза още Поптодорова.

Тя беше категорична, че нито една власт в продължение на години не посмя да се захване с темата националната сигурност и отбрана, както и да погледне към заплахите отвън.

„Румъния например няма никакво колебание по отношение на това как да защитава националната си сигурност. В България има страх да се съобщят очевидни неща. Очевидното е, че трябва да се въоръжим, да укрепим собствената си сигурност, като част от колективната”, каза още екс посланичката с биографично петно заради скъпия крем за лице, който открадна на летището във Варшава преди няколко години. 

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Eлена "Крем" Поптодорова към кабинета: Викайте на помощ чужда военна мощ - Lupa BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!