Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Соломон Паси: Почти сигурно е, че Русия ще нахлуе в ¿-кр@й н@ – Великата натовска армия на българите ще ги спре!

Соломон Паси: Почти сигурно е, че Русия ще нахлуе в ¿-кр@й н@

„Едно нещо е почти сигурно – Русия ще нахлуе в ¿-кр@й н@. Това, което не се знае е кога, как и колко много ще нахлуе“. Това каза в интервю за предаването „120 минути“ бившият външен министър и председател на Българския атлантически клуб Соломон Паси.

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

„С Русия трябва да се говори с голямо уважение и с отлично въоръжение. Това са двата ключа за разговори с Русия. Ако ти не си добро въоръжен, те няма да те уважават и ако ти не ги уважаваш, тогава нещата стават още по-сложни“, коментира Паси. 

По думите му България не трябва да гледа на себе си като на малка държава в тази ситуация. 

„Ние въобще не сме малка страна – ние сме част от ЕС, който е половин милиард души, и сме част от НАТО, което е повече от ЕС“, уточни председателят на Атлантическия клуб. 

Според него българската реакция на изявлението на руското външно министерство е можело да бъде по-бърза. „В момента апетитът на президента Путин е по същия начин уголемен, по какъвто начин беше апетитът на Хитлер преди Втората световна война“, смята Паси./ Източник: бТВ

Николай Марков:
Няма да е далеч времето, когато другарят Соломон Паси ще ни върне еволюционното развитие до дървения плуг теглен от жива сила и вместо жълта еврейска значка на позора, ще ни надене по една табела на вратовете с надпис: Великата натовска армия на българите! А ние ще го гледаме с оглупелите си от бедност и унижение очи и няма да разбираме какво ни се случва и защо. Както днес ги гледаме тия измамници в очите и тъпеем.

Като условие за членството ни в НАТО една държава членка ни задължи да нарежем за скрап ракетите си, които нямаха аналог в целия ЕС към онова време. Имахме невероятно компетентни преподаватели, както и много сериозни ракетни войски. Поддържахме възмжно най-високата експертиза в тази посока, която е равна на днешните руски, китайски или американски еквиваленти. Днес сме никои! Но днес тези, които ни задължиха да унищожим своите ракети и човешки потенциал към високите технологии са въоръжени с руски такива, нищо, че членуват в НАТО. Сега те са непреодолим фактор, а ние сме в позиция на слабите, бедните и презрените. На вечно молещите се за помощи!!!

И как точно ще станем натовска армия? Пълни глупости.

Ще извадим от гробищата онези, които бяха просветени във военното дело от бъдещето или Мони Паси и четиридесетте му разбойника ще ни върнат на военната сцена? Само за възстановяване на пропуснатото ни тряват поне 50 години, а такива пред нас няма! Може да разчитаме само на гръмки приказки от държавници и политици, зад които няма нищо.

Днес сме най-бедните, болните и безнадежни същества в цяла Европа! Тежест за всички.

И сме същински гладни глупаци, прислуга в клуба на богатите гадове.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Соломон Паси: Почти сигурно е, че Русия ще нахлуе в ¿-кр@й н@ | glasove.com Новини

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!