Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Американските войници не са ни братя и не са наши съюзници

Николай Марков

Американските войници не са ни братя и не са наши съюзници.
За да бъдеш съюзник на някого, трябва да му имаш доверие и да го уважаваш! Между нас няма подобни отношения и никога няма да има. Не защото американските войници не са добри воини, а защото и те са вечните жертви на Белия си дом и винаги са били използвани от него по най-гнусен начин. Познавам не един професионален войник на САЩ /от висшата лига/ и зная добре хала им. Гадна работа!
Вчера няколко американски сенатора призоваха старчето Байдън да "разбие поне носа на Путин". Това е поведение на болни и самозабравили се властници, които живеят в своя измислен и циничен свят. И ако на диктаторите им прилича такова поведение, на тях не! Гнусни същества.
И след като тръгват с рогата напред и аз призовавам президентът Байдън да покаже пред света поне веднъж мъжеството на американската администрация и велика армия! Айде да види сега света какви сте в действителност, руските ви чакат на границата си. Знаете как да провокирате своя война, показахте ни го няколко пъти, действайте другари американци.
Ние българите сме воювали напълно успешно и срещу руските и срещу вас! Знаете го.
Време е да ви види света голите задници.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!