Следвайте "Буднаера" в Телеграм

„Ще обеднеем за една нощ“ – водещият на Fox News предупреждава за последствията от конфликта с Русия

/Поглед.инфо/ Войнствените изявления на Вашингтон срещу Кремъл са опасни, защото тласкат Москва към принудителен съюз с Пекин, твърди водещият на Fox News Тъкър Карлсън. По думите на журналиста, Русия и Китай могат да се обединят не само срещу американската армия, но и срещу американския долар и това ще сложи край на икономическото благополучие на САЩ.

Нашествие или не, човек може само да се чуди защо трябва да сме дълбоко загрижени за това. Защо изобщо да мислите да рискувате живота на американците или да изпращате милиарди долари, за да го спрете? Сега има много погранични войни по света, много!

Вземете само Африка, дори сега, в момента. Винаги е било така. И мнозина загиват в тези войни. Камала Харис обаче не води кампания за изпращане на американски войски в Конго. Защо не ни агитира за това? Можем само да правим догадки.

Но ето какво знаем със сигурност. Политиката на тази администрация спрямо Русия може да мине за рационална, само ако целта на тази политика е сериозно да навреди на Съединените американски щати. През последните години вече похарчихме около 4 милиарда долара, за да помогнем на ¿-кр@й н@, като значителна част от тези пари бяха похарчени за оръжия. Всичко това, за да се дразни Русия и ако трябва - да се убиват руснаци.

Това дава на нашите елити дълбоко чувство за морално превъзходство. Те се хвалят с това през цялото време. Така че това е печеливша за тях дейност. Но какво да кажем за цената, която ние, останалите от нас и нашата страна плащаме за това?

Основната заплаха за САЩ е Китай. Нищо друго дори не може да се сравни със заплахата от Китай. Истината е, че американската армия, колкото и да е впечатляваща, не е достатъчно голяма за значителни действия в Европа и Азия едновременно. И двете едновременно - няма как да стане! Така че фокусът ни върху ¿-кр@й н@, по дефиниция ни отвлича от Китай.

Но по-лошо и по-опасно – най-опасното от всичко! — е, че тласкаме руснаците към прагматичен, принудителен съюз с китайското правителство. И така, нашите двама най-големи съперника са заедно. Заедно не само срещу нашите въоръжени сили, но и срещу нашата валута.

Когато щатският долар загуби статута си на световна резервна валута, когато това се случи, страната ни изведнъж, буквално за миг сериозно ще обеднее. И това, което се случва сега пред очите ви, ще послужи като една от причините. Затова е трудно да си представим нещо по-значимо, по-разрушително от това, което тези хора правят в момента. Става дума не само за ¿-кр@й н@, но и за нашето собствено бъдеще.

Превод: ЕС

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: „Ще обеднеем за една нощ“ – водещият на Fox News предупреждава за последствията от конфликта с Русия - Поглед Инфо

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!