Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Изявлението „България е направила своя избор да бъде член на НАТО“ всъщност не отговаря на истината

No photo description available.

Петър Волгин

Изявлението „България е направила своя избор да бъде член на НАТО“ всъщност не отговаря на истината.

Българският народ не е избирал подобно нещо.

Решението да станем член на НАТО беше взето от политическия елит на страната. Тоест 100, 500 или 1000 души решиха нещо и го сведоха на останалите няколко милиона.

Николай Марков: ...в България няма бази на НАТО, а има само бази на САЩ по двустранен договор, който никой гражданин не е виждал. Вероятно, няма и да види, докато такива слуги са на върха. Стига сте лъгали гражданите с тези "натовски бази", защото никой от нас не е длъжен да умира, само защото някой корумпиран и зависим отвън глупак така е решил. И аз искам да има у нас бази на НАТО, сигурно и Путин няма да има нищо против такива, но няма. А какви точно оръжия има в американските бази в милитаризираната ни територия - само Байдън и Путин знаят. Предполагам, че никой друг освен тях няма и хал хабер по въпроса!...

Съгласете се обаче, че много често има огромна разлика между вижданията на елита и настроенията на обикновените хора.

Горепосоченото изявление щеше да бъде вярно, ако у нас се бе провел референдум по темата да бъдем ли членове на НАТО или не. Както знаете, такъв не беше проведен. Вероятно защото на всички беше ясен резултатът от него.

Дори и в момента най-правоверните евроатлантици са на мнение, че подобен референдум не бива да се прави. Защото дори и те знаят какъв ще бъде резултатът от него. Когато мнението на народа се различава от мнението на елита, управляващите стават твърди като скала в желанието си да не се допитват до гражданите.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!