Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Мангъров: Има случаи на починали ваксинирани млади хора, но се замитат под килима! БЛС даде доц. Атанас Мангъров на етичната комисия!

Мангъров: Има случаи на починали ваксинирани млади хора, но се замитат под килима!

Задават се големи проблеми за доц. Атанас Мангъров.

Управителният съвет на Български лекарски съюз сезира Столичната комисия по професионална етика заради "поредните неверни твърдения и откровени лъжи" на доц. Атанас Мангъров.

В изпратено до медиите съобщение се цитира участието на инфекциониста по Нова телевизия, където заяви, че “... тези 564 души, които са починали, са починали, защото са ваксинирани“, пише offnews.bg.

"Разликата между „починали ваксинирани“ и „починали, ЗАЩОТО са ваксинирани“ може да е само една дума, но тя прави казаното от доц. Мангъров откровена лъжа. Лъжа, която си “играе” със страховете и притесненията на хората", посочват от лекарския съюз.

Разпространението на фалшиви твърдения не трябва да остава без последици, а когато те са изречени от лекар е резонно да се замислим дали той е достоен да носи тази титла, категорични са от лекарския

Мангъров: Правителството на Обединеното кралство признава, че ваксините са увредили естествената имунна система на тези, които са били двойно ваксинирани

p23: "...recent observations from UK Health Security Agency (UKHSA) surveillance data that N antibody levels appear to be lower in individuals who acquire infection following 2 doses of vaccination."

Ето и твърденията на доц. Атанас Мангъров, които накърниха лекарския съюз:

Протичането на вирусния вариант на Омикрон при децата по нищо не се отличава от останалите инфекции, с които всяко дете се среща поне няколко пъти годишно. Това коментира в интервю за „Фокус“ доц. Атанас Мангъров.

По думи му симптомите при децата са предимно високата температура, която бързо отминава.

На практика протичането на заболяването по нищо не се отличава от тези вирусни инфекции, с които всяко дете се среща поне два-три пъти годишно.

Много често децата идват посред нощ, защото са с висока температура и с много уплашени родители, но само след два-три дни те започват да настояват да си ходят, защото просто се чувстват добре.

Като неприятното е, че при нас идват деца от Благоевград, от Сандански, от Петрич, които даже не са прегледани. На мен ми се обаждат посред нощ да ми кажат, че идва много тежко болно дете и аз ги питам: някой видял ли го е, и ми отговарят:

„Не, никой не го е виждал, защото никой не иска да го види, но то е зле“. Това е лекарски страх. За съжаление лекарите се изплашиха и отказват да преглеждат и да лекуват болните си – говоря за доболничната помощ, както за възрастните, така и за децата, каза още инфекционистът.

Според доц. Мангъров това са същите хора, които отказват да преглеждат деца, ако те не са с отрицателен PCR тест, макар повечето от тях да са ваксинирани.

Всъщност, който го е страх, нека да носи маска, нека да се облича с чаршафи, да се ваксинира, но да си върши работата.

Всички лекари трябва да бъдат на своето работно място и да си лекуват болните, но не по телефона. Няма такова нещо като телефонна диагноза, както няма и телефонна любов, изрази безпокойството си доц. Мангъров.

Относно имунизациите педиатърът смята, че вследствие на тях се наблюдават случаи при млади, ваксинирани хора, които развиват сериозни заболявания, някои с фатален край.

Имам втори случай, с който аз съм запознат.

В единия случай беше момиче на 28 години, при втория е момче на 26-годишна възраст, които са в много тежко състояние, като момичето почина през октомври миналата година в софийската болница „Света Анна“. Никой не съобщи за тези случаи. Има и много други, които просто не се съобщават.

Това са неща, които трябва да се проучат, защото всички тези ваксини са в третата си фаза от своето клинично проучване и всички тези неща трябва да се съобщават и да се проучват, а не да се замитат под килима,  категоричен беше доц. Мангъров.

Винаги съм казвал, че всеки, който иска да се ваксинира, може и трябва да се ваксинира. Това, което е неправилното, е, че хората се карат да се ваксинират насилствено, каквото и да ви казват – че ти не може да ходиш на работа, не може да пътуваш, не може да се качиш в транспорта, ако не си ваксиниран във все повече и повече страни по света. Не можеш да участваш в някакво състезание, както се видя с Новак Джокович.

Това, което е абсурдното, е да се мисли, че с ваксини, които създават антитела срещу антигена на най-стария вариант на вируса но КОВИД, може да се очаква ефект при новите варианти. Вижда се, че това не се получава, колкото и да се напъваме. И е абсурдна тази масова мания, този масов напън да се накарат всички хора да се набоцкат по един, по два, по три, по четири пъти, казва още доцентът.

Там, където са набоцкани по два пъти, им казват, че е нужно да се набоцкат още веднъж, там, където са набоцкани по три пъти, им казват, че още веднъж. И до безкрай. Т.е. няма как да се получи това нещо, но въпреки това се настоява и това се налага силово. И никой не казва какво всъщност може да се случи при тези непрекъснати реимунизации,, предупреждава доц. Мангъров

Източник: onovini.eu

Как да оцелеем пандемията и мерките

Защо тези хора в „близък контакт“ със страдащи от Covid-19 не са заразени?

Резонанс: Мистерията и науката за повишаване на имунитета на човешкото тяло

На ръба на смъртта германка се възстановява от Covid, след като рецитира две чудотворни фрази

Радио-тайната на ДНК (+Видео)

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: Мангъров: Има случаи на починали ваксинирани млади хора, но се замитат под килима! | ВТОРИ ФРОНТ

Petel.bg - новини - БЛС даде доц. Атанас Мангъров на етичната комисия

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!