Следвайте "Буднаера" в Телеграм

"Възраждане" поиска разформироване на военните бази на САЩ у нас

Партията настоява Херо Мустафа да даде обяснение заради РСМ

Лидерите на партия "Възраждане" Костадин Костадинов и Цончо Ганев коментираха информацията от Държавния департамент на САЩ, че администрацията на Байдън не обмисля санкции срещу страната ни.

Двамата подчертаха, че исканите срещу България санкции по повод РСМ са от висшестоящи депутати в конгреса на САЩ. Тези хора, по думите на Костадинов, не били случайни и затова партията му настоява българският външен министър да извика на среща посланика на САЩ у нас и да поиска официално обяснение от Херо Мустафа по темата.

От "Възраждане" искат и спешно разформироване на всички военни бази с американско участие у нас и твърдо възразяват срещу строежа на нова база край Варна.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

По повод протестите срещу зеления сертификат и срещата му с премиера и здравния министър, Костадин Костадинов каза, че днес е разговарял със здравния министър Асена Сербезова за хода на работата на работната група, която ще бъде сформирана по казуса с представители от кабинета и "Възраждане" .

Сербезова му е обяснила, че координацията на работната група, която ще работи на паритетен принцип, е възложена на Радка Аргирова. Срокът и за работа е до 2 февруари.

От "Възраждане" щели да изчакат да видят какви ще бъдат заключенията.

Изразиха обаче съжаление, че както винаги решението щяло да бъде политическо. Костадинов обясни, че казва "за съжаление", защото очевидно проблемът със ситуацията около налагането на ограничения не е медицински, а политически и както самата г-жа Сербезова си признала - налагането на зеления сертификат е общностен ангажимент.

Американски военен доклад твърди, че Covid-19 е създаден от финансирана от САЩ програма в Ухан

Подготовката на „пандемията“ и използването на борбата срещу нея като средство за „Голямото нулиране“ – Комунизъм за всички

Подозират Антъни Фаучи в укриване на данни за произхода на COVID

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

Костадинов обаче вярва, че експертите и от едната, и от другата страна, ще бъдат достатъчно уважавани имена, за да могат да излязат с едно общо консолидирано решение в интерес на всички български граждани. Никой няма интерес от повече протести заяви още лидерът на "Възраждане".

Как да оцелеем пандемията и мерките

Защо тези хора в „близък контакт“ със страдащи от Covid-19 не са заразени?

Резонанс: Мистерията и науката за повишаване на имунитета на човешкото тяло

На ръба на смъртта германка се възстановява от Covid, след като рецитира две чудотворни фрази

Радио-тайната на ДНК (+Видео)

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: "Възраждане" поиска разформироване на военните бази на САЩ у нас - Последни Новини от DNES.BG

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!