Следвайте "Буднаера" в Телеграм

30 години една партия и нейният лидер ни държи в шах, 30 години създава държава в държавата, 30 години ни заплашва с етническо напрежение

Краят на една Нация..
Какво ни става, по дяволите?
Как успяха да ни объркат толкова много?
Как успяха да ни разделят на толкова парчета?
Как успяхме да забравим кои са враговете ни?
Някой замисля ли се изобщо? ……

Живея в Плевен, един от най-западащите градове в България, пълен с корумпирани политици и всичките техни подлизурковци готови да продадат Родината си за една заплата или за един рушвет!

Въпреки това имах надежда, че идват по-добри дни, че сме преживяли най-лошото и сме си научили уроците!!

Надявах се, че тази “Промяна” ще е истинска, че новите лица ще донесат този така желан вятър, но става още по-зле, става вече неуправляемо зле, става гнусно, става нагло и става позорно!
Вместо да тръгнем към Обединение, ние отново умело вървим към Разединение?

Бях част от протестите преди година, организирах такива в Плевен и ходих с десетки познати и приятели на големите в София!

Никой не ни е дал един лев, никой не ни е викал, никой и не ни е спирал! Правихме го защото вярвахме, че е време да сменим модела, че е време да изчистим България, че е време да потърсим отговорност за всичките ни откраднати надежди!

Не съм фен на Костадин от прословутото “Възраждане”, но познавам много хора, които харесват неговата политика, честни хора, достойни, смели, морални хора!

С голяма част от тях бяхме на протестите срещу Гешев и Борисов, мръзнехме на площада в Плевен срещу Валери Симеонов, “КОЙ” и корупцията в нашия град!

Бяхме в една битка, а сега вече се мразим, обиждаме се, ругаем се?
Днес тези хора са вече “Фашисти”, а за тях пък ваксинираните са “Мазохисти”?
Защо бе хора, какво ни стана?

Българин мрази Българина, приятел мрази приятелите си, комшията мрази комшиите, дори в семействата е пълно с омраза?

А истинските врагове на България стоят и ни пляскат, радват ни се и чакат с нетърпение да се унищожим сами!

30 години една партия и нейният лидер ни държи в шах, 30 години създава държава в държавата, 30 години ни заплашва с етническо напрежение – Нас Българите, ние които сме всичко друго но не и расисти, ние които живеем и сме живели векове в хармония с цигани, турци, евреи, арменци, помаци и други!

30 години в които Ахмед Демир Доган и всички негови протежета успяха да ни изпокарат, да ни разделят, да ни подчинят, да ни накарат да се мразим един друг?
30 години бяха достатъчни да изчезнат пословичните български – гордост, доброта, чест, достойнство, уважение!

30 години милиарди откраднати от кликата на ДПС, десетки хиляди чисти българи продали се за службичка, комисион или просто за власт!

Борисов, Гешев, Цацаров, Пеевски и хиляди други са само изпълнители, лакеи на Доган и онова “КОЙ”, което вече забравихме!

Доган и ДПС са истинският враг на България, българите продали Род и Родина са истинският ни враг, а те стават повече, Доган си ги купува, създава си ги, отглежда си ги…

Днес колкото си по-нагъл, по-алчен, по-безкрупулен, по- продажен, по-мазен и по-безчестен и неморален, толкова по-голям шанс имаш да попаднеш във властта, да се издигнеш и да мачкаш останалите!

Хейййй, събудете се БЪЛГАРИ!!!!
Утре ДПС ще подкрепят Констуционните промени, даже сами ще ги предложат, ще го направят с удоволствие, защото вече са се договорили зад гърбовете ни!
Утре ДПС, Доган, Пеевски, „Данчо Ментата“ и всички техни протежета ще са носители на новият “МОРАЛ” ??!

“Промяната ще Продължи” точно както си вървеше и до сега:
Масони, Ченгета, Генерали, Олигарси с подкрепата на Америка и корумпираната европейска бюрокрация ще продължат да ни разделят и гонят от Родината ни, да ни залъгват с новите си протежета и новосъздадени партийки…

А ние се мразим, обиждаме се, прецакваме се заради Левски и Цска, за сертификати и ваксини, че едни са селяни, пък другите граждани, Софиянци и провинциалисти, леви и десни, русофили и американофили, и какво ли още не?

Топим се всеки ден, младите напускат България, а старите умират в самота, села изчезват, градове се занемаряват, а виновните пак ще си останат невинни?

Нямаме повече време, не трябва да имаме и повече търпение, защото този път повече от всякога ножът е опрял до кокала!

Трябват ни хора с „топки“, напълно независими от ВСИЧКО и ВСИЧКИ, трябват ни хора с морал и достойнство, трябват ни истински Родолюбци, честни и чисти, трябват ни СЕГА и ВЕДНАГА, защото утре вече ще е наистина късно!

Трябва ни спешно обединение, обединение на всички българи в името на България, трябва ни истинско Пробуждане…
СПРЕТЕ ДА СЕ ДЕЛИТЕ, ПОМНЕТЕ ПРЕДЦИТЕ СИ !!

Иван Иванов

Може да бъде изображение с един или повече хора

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: 30 години една партия и нейният лидер ни държи в шах, 30 години създава държава в държавата, 30 години ни заплашва с етническо напрежение – Свободно слово

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!