Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Егати държавата щом...

May be an image of 2 people

Премиерът обяви очакванията си - кой ще бъде избран за премиер на РСМ. И никой не го попита, не дали това не е вмешателство във вътрешните работи, а просто дали е възпитано. Вчера северномакедонците обявиха, по какви теми няма да разговарят с нас (по езика и по самосъзнанието). А днес Кирил Петков обяви стратегическия въпрос, според него, на гостуването му в южната ни съседка и той е пряка самолетна линия София - Скопие, която България да плати (от къде и как ще дойдат средствата ?!).

Авторът на идеята е Нейчо Неев. И коства огромни усилия да му бъде обяснено, че пътят от центъра на София до летището е 40 мин., чакането за международен полет е 70-80 минути (в условия на сегашната обстановка е доста повече), полетът – 40 мин. и излизането от летището в Скопие - 30 минути. А пътят с лека кола е 3 часа и половина. Да не говорим, че ако се построи магистралата, ще е по-малко от 2 часа.

Скандално! Сенатор Тени: Ако София не вдигне ветото срещу РСМ, ще наложим санкции срещу България! София да се погрижи за "македонското малцинство" в България!!

Даниел Фрийд, САЩ: От България зависи дали иска да e под руски контрол или наш

В крайна сметка, Нейчо проумя. Но Нейчо остана в историята с ключовата фраза „…егати държавата, щом аз съм й вицепремиер…“.

Идеята, за пряка самолетна линия, днес е на друго ниво. Тогава Нейчо проумя. Въпросът е, дали ние проумяваме.

Румен Петков - Rumen Petkov

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Facebook

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!