Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Aко спре краденето на пари доходите ни ще станат европейски. И къде са парите от спрените кражби в държавата бе, Асене?

May be an image of one or more people

Николай Марков

Каква чутовна наглост има в лицата Петков и Василев. Същите като тиквата.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

И двамата американски артисти плюс бащицата им Радев пяха без спиране песента, че ако спре краденето на пари доходите ни ще станат европейски. Да предположим, че краденето е спряно поне от година назад, защото за целия този период финансите на държавата се управляваха лично от Василев. Борисов го няма на хоризонта, къде са парите?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Да видим сега какво се случи?

Другарката Нинова твърдеше, че никой не може да вземе ковид добавките на пенсионерите, но лично ги спря. Сега мълчи като задник и сапунисва озъбения си електорат с нови надежди за преизчисляване. Какво ще преизчиславате бе, червенушки? Като няма никакви пари в ограбената и от вас държава, ще ни преизчисляватате куролацията. Нищо друго.

Ковид пандемия продължава да има в едно с тотална спекула на целия пазар и стотици икономически бухалки бият до смърт по главите на гражданите денонощно. В същото време, всяко изпратено мекере от ПП на телевизора започва с опорката: "Длъжен съм да кажа, че всеки пенсионер е получил не по-малка пенсия отпреди." Сякаш ние в домовете си нямаме пенсионери и не знаем, че оръжието на властта "Ковид" продължава да жъне старите хора като сламени, но добавката им към скапаната пансия изчезна. Защо?

Просто няма кинти. Няма и да има.

Да видим сега как стои въпроса и с младите семейства. С бъдещето! Данъчните "облекчения" за семействата с деца под 18 години освен, че се ползва след преодоляване на хиляди поставени условия, тя стига до сумата 450 лева на дете годишно. Ако разделите сумата на 12 месеца ще получите, че всяко семейство е подпомогнато от нещото наречено държава с 37 лева и 50 стотинка на месец. Разбирате ли за какво става въпрос? И този Асен Василев ни гледа в очите и лъже като ром на конски пазар през зимата. Нахалник.

Ковид е в най-яката си жътва, но ковид мизерната добавка към пенсиите изчезна завинаги. Знете ли какви истински помощи дават европейските държави на гражданите си? И къде са парите от спрените кражби в държавата бе, Асене? Иначе можеш с лекота да похарчиш за десет дни 9 милиарда през декември, но пари за нито един обикновен гражданин няма. Само на верните и нови олигарси дето са се наредили гъз до гъз в партийните ви централи!

Това което ще ни обедини е бедността!...

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!