Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Заповедта на Байдън за задължително ваксиниране в големите компании бе блокирана от съда

Заповедта на американския президент Джо Байдън за задължително ваксиниране в големите компании бе блокирана от Върховния съд. Той изрази разочарование от решението. Съдът обаче остави задължителната имунизация за здравните работници и за заетите в бюджетната сфера. Междувременно армията се включва в борбата с Омикрон. Военни са разпределени в шест щата, в които положението с коронавируса е особено тежко.

В Европа

Здравният министър на Франция е с положителен тест, докато страната се опитва да се справи с безпрецедентния ръст на заболели.

В Испания наредиха четвърта доза за уязвимите групи - възрастни и с хронични заболявания. Тя може да се постави пет месеца след третата игла. Подсилваща доза се препоръчва и на лицата над 18 години. Над 90% от населението на Испания е със завършен стандартен ваксинационен курс.

В германския град Дрезден избраха нестандартна форма на протест срещу ковид мерките. В провинция Саксония, чиято столица е градът, събиранията на групи от над 10 души са забранени. През социалните мрежи обаче се организират по над 100 души за т.нар. "безцелни разходки".

"Има много хора тази вечер по улиците на града. Движат се на групи - по 100 - 150 души. В момента, в който ни видят се разделят и след 15 на минути се появяват на друго място. Образно казано, играем на "котка и мишка". На този площад успяхме да задържим няколко души, сега проверяваме документите им, за да можем да започна наказателна процедура.", заяви Томас Гайтнър, говорител на полицията в Дрезден.

Топ имyнoлoг от Изpaел критикува пaндeмичнитe мepки в отворено писмо

Американски военен доклад твърди, че Covid-19 е създаден от финансирана от САЩ програма в Ухан

Подозират Антъни Фаучи в укриване на данни за произхода на COVID

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

Подготовката на „пандемията“ и използването на борбата срещу нея като средство за „Голямото нулиране“ – Комунизъм за всички

Как да оцелеем пандемията и мерките

На ръба на смъртта германка се възстановява от Covid, след като рецитира две чудотворни фрази

Защо тези хора в „близък контакт“ със страдащи от Covid-19 не са заразени?

Резонанс: Мистерията и науката за повишаване на имунитета на човешкото тяло

Радио-тайната на ДНК (+Видео)

ПОВЕЧЕ...

 

Източник/ци: Petel.bg - новини - Заповедта на Байдън за задължително ваксиниране в големите компании бе блокирана от съда

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!