Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ясновидката Николета Йорданова: Петков ще е добър премиер, но спасението идва от Русия!

Ясновидката Николета Йорданова

Ясновидката Николета Йорданова вярва, че Кирил Петков ще си върши добре работата!

Че Кирил Петков е правилният избор за премиер на страната ни, вярва ясновидката Николета Йорданова. А знаем, че огромната част от предсказанията й са се сбъдвали с невероятна точност през годините.

Ясновидката Николета Йорданова – спасението за България дойде!

Николета е убедена, че лошите дни за България са свършили в мига, в който екс премиерът Бойко Борисов е сдал поста, а неговото място е заето от Кирил Петков. По думите й, въпреки недоволството на една част от хората към него, той ще направи много за държавата ни.

„Нещата не могат да се случат от днес за утре, още повече след толкова дългогодишно разграбване, толкова мащабна корупция и измами у нас. Но и Петков, и хората около него, са кадърни и най-вече честни. Те, заедно с президента Румен Радев ще променят родината ни из основи. И то за добро, за много добро“, вещае ясновидката.

Но повтаря това, което беше казвала и преди време. А именно, че основният път за спасението на България е пътят към Русия. Николета Йорданова се кълне, че вижда именно това – Владимир Путин ще протегне ръка на страната ни, а ние ще я приемем. Тогава ще започне икономическият разцвет у нас.

„Не бива да го забравяме. Никога! Путин има български корени, той обича българите, наш човек е. Докато Америка не ни бръсне за пет стотинки и нещо повече – иска да сме подчинени и бедни, за да бъдем слуги, които безропотно се подчиняват на волята й.

САЩ обаче няма да успеят, защото първи към Русия ще се обърне Румен Радев, а Кирил Петков и останалите лека полека ще се осъзнават и ще го последват“, предрича ясновидката Николета Йорданова, пише novini.store.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Ясновидката Николета Йорданова: Петков ще е добър премиер, но спасението идва от Русия! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!