Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Николай Марков: МАФИЯТА СВЪРШИ! Продължава Промяната със спуснатия 5 г. план – ВИДЕО

Николай Марков, експерт по национална сигурност

Гроздан Караджов: "Магистрала „Хемус“ ще бъде строена на по-високи цени от договорените."

Ма, разбира се, как да стане на по-ниска цена?! Не може така. Нали точно магистралите са бизнес на мафията в Италия и в почти целия потънал в корупция ЕС. У нас нещата са 50/50 между Сорос и мафията с проценто връщане към европейските политкорумпета.

Затова предлагам на Слави Трифонов, на когото е поверено "политическото ръководство" по строежа на магистрали у нас да направи цената пет пъти по-висока от договорената, за да има пари за всички по веригата. И да е честно и почтено! Например, 10 милиона на километър и концесия /нали такъв е плана/ пък след 100 години ще имаме две магистрали. След още 500 години мафиотско робство ще имаме и второкласна мрежа. Евентуално.

Продължаваме подмяната.

Цели 33 години идват на власт чрез изборна измама. Правят го пред очите ви и вие знаете, че се случва. Месец след всички проведени избори вие вече сте забравили, че управниците ви са външен продукт на престъплението изборна фалшификация. Измама.

Всеки дошъл на власт чрез гръмки обещания и изборна измама ви краде до спукване с цялата си орда, лъже ви без да му мигне окото и цялата му енергия е насочена да се задържи максимално на държавната софра. Вие виждате всичко това всеки ден, псувате го, кълнете и проклинате до девето коляно. И пак го избирате за ваш господар.

През всичките тези 33 години, политически решения избиваха ваши близки, роднини, мъже, жени и деца. И сега ви избиват масово и вие сте свидетели на изтреблението. Цялата държава е превърната в токсично бунище, но и това подминавате сякаш храната, въздуха и водата която ползвате не ви убива. Но тя ви убива без да помисли за вас.

И след всичко казано дотук, вие имате надежда!? Докато надеждата не убие и вас.

Разбирате ли какво правите? Всеки смислен управник ще ви презира.

Николай Марков

Американски военен доклад твърди, че Covid-19 е създаден от финансирана от САЩ програма в Ухан

Подозират Антъни Фаучи в укриване на данни за произхода на COVID

Голямото нулиране на личната собственост - план за завземане на земната природа от глобалния елит за да спрат производството на храни в името на борбата с изменението на климата

Подготовката на „пандемията“ и използването на борбата срещу нея като средство за „Голямото нулиране“ – Комунизъм за всички

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!