Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кеворк Кеворкян: Кирил Петков не знае елементарни неща! Озаптете го, че ще е страшно!

Кеворк Кеворкян остро критикува премиера Кирил Петков!

Гуруто на родната журналистика (без значение на кого отърва това или не) Кеворк Кеворкян остро разкритикува новият премиер Кирил Петков. И, както обикновено, не със злоба, а с леката иронична усмивка на човек, видял 2 и 200 в живота и политиката.

Кеворк Кеворкян

Кеворк Кеворкян моли Петков да се усмири

Кеворк не скри, че е потресен от това колко много неща не знае Петков при все, че прие да стане министър-председател на България. Едно от тях е безумното му твърдение, че ще сменя членовете на КЕВР. Само дето същата е независим орган и няма как да го стори.

„Правехме го преди, започнаха да го правят и новите управници сега – да словоблудстват. В това сме най-добри и сме го доказали отдавна. Само че не си даваме сметка, че точно заради това словоблудстване, държавата ни може да стане жертва на всеки. Да падне в лапите на всякакви чужди интереси и на практика да се поднесем на тепсия“, коментира Кеворк Кеворкян.

Той дори стигна по-далеч в изказването си като помоли да вържем и озаптим Кирчо, който надминал самата Меглена Кунева по говорене на безсмислици.

„Ако преди години Кунева се пъчеше, че българите щели да направят нов ЕС, то сега Кирчо заяви, че сме щели да го надграждаме. Да надграждаме ЕС… Чува ли се това момче какво излиза от устата му?!

И ако Кунева закри два блока от АЕЦ, боя се в скоро време Кирчо да не я затрие цялата – нали ще надгражда?!“, казва Кеворкян.

А после припомня двата факта, които трябва да помним и върху които да мислим, ако можем. Първият е, че сме най-бедната страна в ЕС, а вторият, че сме на второ място по смъртност в любимата на политиците ни Европа.

Източник/ци: Кеворк Кеворкян: Кирил Петков не знае елементарни неща! Озаптете го, че ще е страшно! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!