Следвайте "Буднаера" в Телеграм

В Америка са бесни! Херо Мустафа „уволнява“ Кирил Петков заради „руския шпионин“ Радев

В Америка са бесни! Херо Мустафа 'уволнява' Кирил Петков заради 'руския шпионин' Радев

Херо Мустафа ще започне да удря жестоко, ако нещата в България продължават да не се развиват по вкуса на САЩ!

Малка държава като България успя направо да вбеси една от най-мащабните страни в света, каквато е САЩ. Причината е категоричната българска позиция по въпроса със Северна Македония и приемането й в Европейския съюз.

От Америка много държат РСМ да бъде приобщена към евроатлантическите ценности, което ще позволи на „янките“ да разположат още свои войници в близост до Русия. Румен Радев обаче засега се оказва препъни камъкът за САЩ.

Днес на заседание на КСНС президентът и повечето партии взеха решение да не се допуска РСМ до ЕС, ако не изпълнява договора за добросъседство, сключен през 2017 г. Решението е заради интереса на всички граждани на РСМ с българско самосъзнание.

Интересното е, че премиерът Кирил Петков изглеждаше готов да направи компромис и да пусне северномакедонците в обединена Европа. Президентът обаче спря ентусиазма му, писа „Дневник„.

Херо Мустафа бие шута на Кирил Петков

Американският посланик у нас Херо Мустафа, подобно на шефовете в родината си, е бясна от крачката назад, която се прави в преговорите. Дори списъкът с условия на България към РСМ стана по-дълъг, връщайки се към своя оригинал, след като преди година бе скъсен значително.

Говори се, че от Белия дом вече са готови да бият шута на Кирил Петков, както го направиха на Бойко Борисов. Завършилият „Харвард“ предприемач бе одобрен от САЩ за лидер на България именно заради прозападната политика, която смяташе да налага. Той обаче не може да стане онзи лидер, в когото всички смятаха, че ще превърне, тъй като все още основните решения се взимат от Румен Радев.

След изказването му за Крим (че е руски) и настояването да няма санкции срещу Русия, Херо Мустафа започнала да подозира Радев в шпионаж в полза на Путин. Категоричната му позиция относно казуса с РСМ затвърдила тезата на американския посланик.

Кирил Петков е твърде зависим от Румен Радев, тъй като президентът се явява нещо като негов ментор. Това според американците е причината премиерът да не успява да прокара прозападната си политика напълно и по всяка вероятност именно това ще сложи край на управлението му, поставяйки рекорд за най-кратък редовен кабинет.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Източник/ци: В Америка са бесни! Херо Мустафа "уволнява" Кирил Петков заради "руския шпионин" Радев

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!