Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Виктор Орбан към Запада: Изправите ли се срещу Русия, ще трябва да минете и през нас! Столтенберг: НАТО е готова за въоръжен конфликт...

Столтенберг: НАТО е готова за въоръжен конфликт при неуспех на преговорите с Русия

НАТО е готова за „нов въоръжен конфликт в Европа“, ако преговорите с Русия претърпят неуспех. Това заяви генералният секретар на Пакта Йенс Столтенберг пред „Файненшъл таймс“.

Виктор Орбан е категоричен – няма да подкрепя атаките на Запада към Русия!

Категорично против атаките на Запада срещу Русия, при това изцяло за лични интереси, е Виктор Орбан. Премиерът на Унгария, който отдавна се е прочул като „лошото момче“ на ЕС застава зад президента Владимир Путин и руската държава.

Виктор Орбан

Виктор Орбан се изправи срещу Запада

Тези дни Виктор Орбан повтори за пореден път, без да го интересува дали някой ще му се обиди, че счита нападките и санкциите към Русия за един вид терор. Терор, целящ единствено и само съобразяване с интересите на САЩ.

Унгарският премиер държи твърдо на позицията си, че Европа трябва да бъде не само в добри, но в тесни приятелски и партньорски отношения с Русия. Защото това ще й донесе само благини в бъдещото икономическо и културно развитие.

Орбан не приема настояването на НАТО да разшири военните си части на Балканите, считайки, че подобни действия са много рискови и могат да предизвикат не само беди, но дори Трета световна война.

„Дава ли си някой в Брюксел сметка какво означава Русия и с какви войски, с какъв арсенал, с какви оръжия разполага?! Преди време самият Путин беше подметнал, че е в състояние да унищожи целите Съединени американски щати за половин час. И да, това е истина.

Това ли искаме за Европа – да я превърнем в бойно поле, което да вземе стотици хиляди, милиони жертви?! Не, Унгария няма да подкрепя подобна лудост!“, отсича Виктор Орбан.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Виктор Орбан към Запада: Изправите ли се срещу Русия, ще трябва да минете и през нас! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!