Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бойко Рашков ликува: Борисов е предаден от дясната си ръка, играта свърши!

Бойко Рашков доволно потрива ръце, най-после спечели!

Вътрешният министър Бойко Рашков ликува, а причината е повече от основателна. Най-после примката около врата на екс премиера Бойко Борисов се затегна и катинарът е на път да щракне.

Бойко Рашков

Бойко Рашков победи

Стана това, което всички очакваха (малко или много, тайно или явно). А именно – лидерът на ГЕРБ ще се окаже предаден от дясната си ръка. От човека, когото защитаваше най-много и с когото бяха като „д-пе и гащи“ – главният прокурор Иван Гешев.

Преди дни Гешев се изметна, клекна и изненадващо обеща на евродепутата Елена Йончева, че ще съдейства с всичко, което може, по въпроса със златото и парите в прословутото чекмедже на Борисов.

Колкото и верен да е бил Иван Гешев на Бойко Борисов до днес, нещата се промениха. Лидерът на ГЕРБ вече е никой в управлението, а главният прокурор усеща, че вятърът на промяната не духа в негова полза.

„Да, Гешев ще помогне, ще разкрие схемите и далаверите на Борисов и ще го направи, за да спаси собствената си кожа. За да отърве затвора. Това обаче няма да му помогне, защото Бойко Рашков е категоричен – осъдени ще бъдат и двамата“, разкриха източници от вътрешното министерство.

Обвиненията и ефективната присъда на Гешев и Борисов ще бъде за неправомерно присвоените над 80 милиона лева от АМ Хемус и чадърът, който е бил поставен от прокуратурата върху екс премиера за престъпленията му.

Източник/ци: Бойко Рашков ликува: Борисов е предаден от дясната си ръка, играта свърши! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!