Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Николай Марков: От корема на БКП сте родени всички гадове в парламента от цели 30 и кусур години - коминтерновски интернационалисти!

May be an image of one or more people

Атанас Атанасов: "Румен Радев трябва да осъзнае, че не е патрон на правителството. Допълни, че всички трябва да осъзнаят, че новият премиер се казва Кирил Петков и че има четворна коалиция с политически антиподи в нея."

Ха-ха -ха! Ха-ха-ха.

Политически антиподи ли има? А стига, бе!? Я да видим сега за кого гласуваха уж Демократичната България? Ама разбира се, че за достойния президент Радев от когото вече искат да се еманципират. Нали, Насе? Ами, няма да стане - този път няма. При Първанов и здравото крадене с Борисов, номера ви мина, макар, че се стопихте до изчезване. На Радев задника целувайте, че сте в парламента. И знаете ли какви сте политически антиподи - леви, десни и либерали? От корема на БКП сте родени всички гадове в парламента от цели 30 и кусур години - коминтерновски интернационалисти! С мозък като на мравка.

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

ЗАД ЕКОЛОГИЗМА СТОИ КОМУНИЗМА

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

Първо вие се осъзнайте, Радев си върви по неговия път! Ама вие сте мухи без глави.

Николай Марков | Facebook

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Nikolay Barekov
Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век.

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!