Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Радев попиля САЩ: Бази в България – не! НАТО няма шанс на фронта срещу Русия

Радев попиля САЩ: Бази в България - не! НАТО няма шанс на фронта срещу Русия

Румен Радев смята, че война с Русия не е добра идея за НАТО!

Радев за военните бази на САЩ

Лидер номер едно на България в момента е Румен Радев. Президентът е човекът, от когото зависи почти всичко в родната политика. Ето защо се счита, че неговата дума олицетворява позицията на цялата държава по дадени въпроси.

Главнокомандващият на българската армия ген. Радев е категоричен, че няма да се правят повече военни бази на САЩ в България. Той обяви пред репортери, че такива разговори е нямало и няма да има, защото България няма нужда от подобно нещо, предаде bTV.

Президентът на Република България е на мнение, че не бива да има война в ¿-кр@й н@. Той смята, че казусът трябва да бъде решен с диалог.

Румен Радев официално отхвърли американските бази на българска територия

Мнозина анализатори виждат в пацифистката позиция на Радев мнение, че НАТО просто не може да се справи на фронта срещу Русия и затова е по-добре за Запада да няма такава война.

Румен Радев е наясно, че ако има военни действия в ¿-кр@й н@, това ще рефлектира и на България, тъй като тук има 4 американски военни бази, създадени с подписа на Георги Първанов.

Припомняме, че в края на миналата година от Белия дом заявиха, че ще търсят по-голяма сигурност в Източна Европа и затова може да увеличат базите си там. Новият военен министър на България Стефан Янев обаче категорично отхвърли тази идея. По-късно и президентът Радев го подкрепи.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Радев попиля САЩ: Бази в България - не! НАТО няма шанс на фронта срещу Русия

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!