Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ЕС ни унищожи, а еврото ще ни довърши!

ЕС ни унищожи, а еврото ще ни довърши!

Мажд Алгафари срина ЕС за пореден път. Той го вижда като българоубиец!

Журналистът със сирийски корени Мажд Алгафари нападна остро Европейския съюз с публикация във Фейсбук. Той написа колко вредно е за България членството ни там, пише Bultimes.info.

Според него колкото по-рано България напусне ЕС, толкова по-добре. Той е потресен, че все още има българи, които искат членството ни в Съюза, при положение че нищо добро не сме видели от него през тези 15 години.

„Останахме без производство, без земеделие, без електричество, хората изчезнаха, няма нищо. Доволни ли сте сега, още ли искате да сме в ЕС?“, избухна Мажд Алгафари в социалната мрежа.

Мажд Алгафари разби ЕС на пух и прах

Той е категоричен, че България е била приета в ЕС само за да бъде използвана, да бъдат заграбени нейните ресурси и работна ръка, а в замяна да не получи нищо.

„Голяма част от търговията на Европа минава през България. Ако не се бяхме включили в Европейския съюз, сега ние щяхме да диктуваме правилата, а не те на нас.“, смята преводачът.

Той не може да гледа повече как българите се трудят за други държави, докато родителите им тук мизерстват. Това за него е тъжна гледка, за която основна вина носи ЕС.

„На всичкото отгоре сега искат да ни натресат и еврото, за да ни довършат окончателно“, убеден е журналистът.

Мажд Алгафари е сред най-големите поддръжници на президента Румен Радев. Той беше сред хората, които издигнаха кандидатурата му за втори мандат. Това говори, че и самият държавен глава не е чак такъв голям фен на ЕС, макар да говори друго по медиите.

Мажд Алгафари е брат на писателя Нидал Алгафари, който пък е в срещуположния лагер – този на ГЕРБ. Двамата братя имат коренно различни мнения за ЕС и за външната политика на България. Единият вижда бъдещето ни с Русия, а другият със Запада.

Източник/ци: ЕС ни унищожи, а еврото ще ни довърши!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!