Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Татяна Дончева: Войната е неизбежна

.

Изясняването на истината е свързано със свидетели, което прокуратурата не иска да направи. Да разказват длъжностните лица, какво са им разказвали е несериозно. Това, което прави прокуратурата, е абсолютен бойкот на процеса на разследването, заяви Ттатяна Дончева, коментирайки разпита на вътрешния министър в прокуратурата.
Войната е неизбежна. Войната МВР - прокуратура трябва да бъде спечелена, да бъде отстранен Гешев и целия му кръг, да бъде приведена в прокуратурата в една една хубава кондиция, професионализмът да бъде изваден на преден план. Онези от прокурорите, които могат повече в занаята, от тези, които могат да придружават главния прокурор и да се снимат с него, защото прокурорската професия не допуска папагали. За кратки периоди може да бъдат снимани като борчета разни персони, но това е за кратко време,, допълни тя пред bTV. 

Като юрист ви казвам, че ГЕРБ не могат да осъдят Бойко Рашков. Много ми е интересно какво ще кажат - обидил ли ги е или са наклеветени. Юридически лица не могат да обвиняват, нито да осъждат. Това не е хватка, това е даденост. Така Татяна Дончева коментира заканите на ГЕРБ, че ще съдят вътрешния министър. 

Съдя Тошко Йорданов и очаквам призовката за първото заседание. Руди сам призна, че не съм давала никакви пари или подкупи. Аз пари нямам, какви са тези 500 и не знам колко. На "Има такъв народ" давах само съвети и сега се видя, че съм права, тъй като виждате какъв отлив на депутати имат. Така Татяна Дончева коментира последствията от скандала й с Радостин Димитров от "Има такъв народ". Както е известно, Димитров обвини Дончева, че му предлагала подкуп от 500 000 лева в офиса му.

Източник/ци: Татяна Дончева: Прокуратурата бойкотира процеса за АМ ”Хемус”, ГЕРБ няма да осъди Рашков

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!