Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Външната министърка Генчовска поиска от Антъни Блинкен повече Войски на НАТО в България!

БНТ: Министър Генчовска е приета в болница

В телефонен разговор между външните министри на НАТО-ските страни от Източна Европа (9-те страни от проекта „Триморие“) и държавния секретар на САЩ Антъни Блинкен, министър Теодора Генчовска е поискала засилване на военното присъствие на Източния фланг на Алианса.

Българската министърка е изразила загриженост от ескалацията на напрежението по границата между ¿-кр@й н@ и Русия. Тя настояла за засилване на Източния фланг на НАТО с цел „по-ефективното сдържане на Русия“. Което преведено от дипломатически език значи – молба за повече американски войски в България!

Точно на противоположна позиция обаче е министърът на отбраната Стефан Янев, който преди дни заяви, че България няма нужда да се забърква в руско- ¿-кр@ ин ския конфликт и че не е необходимо идването на допълнителни американски войски в страната ни. Бившият служебен премиер бе скоростно и яростно сдъвкан от шефа си – американския агент Кирил Петков, който побърза да обяви, че Янев е изказал лично мнение, но няма право на такова по въпроса.

В новото правителство Теодора Генчовска попадна от квотата на партията на Слави Трифонов. Шоуменът я бе предвидил за министър на отбраната в правителството на ИТН, което обаче се провали преди още да бъде гласувано от парламента. Преди да влезе в партията на Слави Трифонов, Генчовска беше част от администрацията на президента Румен Радев, където отговаряше за провеждането на анти-руската среща „Три морета“ в България. Тя е грижливо отглеждан НАТОвски ястреб с множество специализации през годините в американски и западноевропейски военни академии.

Генчовска е американски военен кадър, пробутан във властта проформа от партийката на Слави Трифонов. Преди нея за поста външен министър беше спряган Димитър Гърдев, също от квотата на тв водещия, който обаче не бе одобрен от US-посолството у нас и се наложи да бъде заменен от „подходящ човек“.

Да обобщим: На среща на страните от американския проект „Три морета“ за война с Русия, българската външна министърка е помолила САЩ да ни пратят още американски войници за бъдещи военни действия от наша територия срещу братска Русия.

На фона на това изказване днес финансовият министър Асен Василев обяви, че започваме строежа на 5 моста на Дунав и три тунела под Стара планина – военна инфраструктурата, маскирана като гражданска и ориентирана от север на юг, така, както предвижда проекта „Три морета“. Същият проект, за който Румен Радев горещо ни уверяваше, че е граждански. Да, бе, да! Skandalno.net

Надя Колева, Skandalno.net

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.
Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.
Толкова за идеологиите на 21 век. - Nikolay Barekov

Източник/ци: Външната министърка Генчовска поиска от Антъни Блинкен повече Войски на НАТО в България! - Скандално

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!