Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ученик от Варна трогна с жеста си жена в празничните дни

Ученик от Варна трогна с жеста си жена в празничните дни. Той е върнал портмоне с пари и документи, изгубени от 16-годишно момиче. Varna24.bg публикува благодарствено писмо, изпратено от Илияна Тодорова.

Ето написаното от нея:

"В разгара на празничните дни, искам да споделя за едно добро дело в гр. Варна и да изкажа благодарност към неизвестния ученик и неговия баща, които намериха и върнаха загубеното портмоне с лични документи на дъщеря ми, ден след рождения й ден. 

На 24 декември гостувахме на роднини във Варна и преди обед изпратихме до близкия магазин в кв. "Чайка" голямата ни дъщеря за покупки. Малко след връщането й се установи, че портмонето й липсва. Настана смут и притеснение, защото в него са лични документи и банкова карта. Хубавите емоции от предишния ден, на който госпожицата навърши 16 години, моментално дадоха път на тревога от загубата. Връщахме се да търсим по обратния път и в магазина, но напразно.

Но ето, че празничните чудеса се случват и на обикновените хора, като нас. Дъщеря ни скоро получи обаждане от Първо районно управление, гр. Варна, с добрата вест, че портмонето е намерено и има възможност да си го получи.

Благодаря на тези неизвестни за нас хора (доколкото разбрахме, връстник на дъщеря ни, придружен от своя баща), които промениха своя ден и се отклониха, вероятно, от посещението на роднини или от предколедния си пазар, за да направят добро дело. Подобна постъпка ни обнадеждава, че расте младо, отговорно поколение, с което можем да се гордеем!

Благодаря на служителите на Първо районно управление, гр. Варна, които и в празничните дни са неотлъчно на своя пост за доброто на гражданите и гостите на града. Бъдете здрави!

Пожелавам здрава предстояща година на нашите герои от днешния ден и на всички вас!", гласи споделеното от Илияна Тодорова.

Истории от древен Китай: Мисълта за загуба и печалба

Източник/ци: Petel.bg - новини - Ученик от Варна върна намерено портмоне с пари и документи навръх Бъдни вечер

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!