Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Костадин Костадинов прогнозира: 2022 "Възраждане" печели изборите, 2028 - обединение с РСМ

Лидерът на "Възраждане" направи "прогнозите си" във Facebook.

Костадин Костадинов прогнозира: 2022 'Възраждане' печели изборите, 2028 - обединение с РСМ

Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов направи няколко "прогнози" относто бъдещето на България и неговата партия във своя Facebook профил.  

Костадинов прегледа "Историята на Възраждане през погледа на троловете в интернет", а след това направи няколко прогнози за "евентуални" събития, които биха били повод за коментари от "троловете в социалните мрежи". 

- 2022 година неговата партия ще спечели изборите, което би означавало, че ще има предсрочни избори. 

- 2026 година "Възраждане" отново печели изборите, след пълен мандат. 

- 2028 година се обединяваме със Северна Македония. 

Публикуваме целият текст без редакторска намеса: 

"Историята на Възраждане през погледа на троловете в интернет:

- юни 2014: събрали се 50 човека в Плиска да правят партия. То така ставало, ако можеше, всеки щеше да си прави партия. За учредителен конгрес трябва да са 500, откъде ще намерят толкова хора? Повече от това няма да съберат.

- август 2014: е, добре, събрали се преко сили 500 човека, барабар с родата и приятелите. Това ще е. За регистрация им трябват още поне 2000 подписа. Няма да ги съберат.

- ноември 2014: е, събраха с триста зора 2800 подписа. Сто процента са фалшиви, съдът и прокуратурата няма да ги регистрират.

- февруари 2015: е, регистрираха ги, какво от това? Поредната безсмислена партия, нищо няма да направят. И на избори даже няма да участват.

- октомври 2015: е, участваха на местните избори, и какво направиха - нищо. Участваха само в 5 общини и вкараха само един съветник във Варна. Това ще им остане, Възраждане приключи.

- март 2017: и какво като взеха 1.1% на парламентарните избори? Сега ще крадат субсидията и хората ще разберат какви измамници са. Следващия път ще имат точно 0.1%.

- март 2021: никой няма да гласува за Възраждане, те са руски проект и крадат субсидии. Ще имат 0.3% на изборите.

- април 2021: и какво направиха? Взеха 2.5%. Това им беше тавана, на следващите избори ще се борят за 1%.

- юли 2021: ето, видя се! Повече от 3% не могат да вземат, и то само защото избирателната активност е ниска. 3% им е тавана, хората скоро ще ги забравят.

- ноември 2021: и какво като взеха 4.8%? Първо, това стана заради яхването на вълната срещу зеления сертификат, и второ, в парламента ще са безгласна буква. С тях и без тях все тая, на следващите избори няма да влязат в парламента.

Това беше историята. Сега нека видим, съвсем накратко, какво може да е бъдещето:)

- 2022: и какво като спечелиха изборите? За един месец ще се види, че нямат потенциал да управляват, хората ще ги изгонят с камъни.

- 2026: много важно, че отново спечелиха изборите. Той и Бойко Борисов така спечели, но после хората го изгониха с камъни.

- 2028: и какво от това, че се обединихме с Македония? Ние себе си не можем да оправим, че сега и македонците са ни на главата. За албанците да не говорим. Македония ни е докарвала само национални катастрофи.

- 2030: това, че спечелиха изборите за трети път, няма никакво значение. Борисов също имаше три поредни мандата и докъде ни докара? На следващите избори Възраждане ще се бори за 1%, за да могат да крадат субсидията.

Като цяло това е един кратък, ама много кратичък списък на пророкуванията в интернет по наш адрес:) Ако вие можете да добавите нещо, което съм пропуснал, ще се радвам да се посмея заедно с вас:)"

 

Източник/ци: Костадин Костадинов прогнозира: 2022 Възраждане печели изборите, 2028 - обединение с РСМ | glasove.com Новини

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!