Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Край, свърши се! Кирил Петков е победен, Америка „изпуска“ България

Край, свърши се! Кирил Петков е победен, Америка 'изпуска' България

Влиянието на Америка в България става все по-слабо!

САЩ започват да се отслабват все повече в България. Това е причината настоящото правителство да изглежда обречено, тъй като то е проамериканско.

Четворната коалиция е напът да се пропука по-малко от месец след създаването си. Това стана ясно след публикациите на лидера на „Има такъв народ“ Слави Трифонов във Фейсбук днес.

Слави даде ясно да се разбере, че неговата партия няма да даде зелена светлина на Северна Македония към ЕС. Той постави немислими за северномакедонците условия като това да спазват сключения през 2017 г. договор за добросъседство с България. Сега той е потъпкван и погазван от тях, тъй като за българите се говори и пише само с омраза.

„Ходил съм един път в Македония, в Скопие. Срещу българското посолство бяха написали „Бугари, мрете“, сподели Трифонов в социалната мрежа.

Той е категоричен, че няма да се съгласи РСМ да влезе в ЕС при този език на омразата към България. Дори стигна по-далеч и определи македонците за българи.

Продуцентът на „Шоуто на Слави“ даже постави условия на САЩ, ако искат РСМ да влезе в ЕС. Освен изчезването на езика на омразата, България да бъде приета в Шенген и да отпаднат визите за Америка.

Слави Трифонов подпечата края на Кирил Петков

Всичко това със сигурност не попада в одобрението на премиера Кирил Петков, чиято слава не е на патриот, каквато има Слави Трифонов. С всяко свое изказване Петков показва, че не иска да влиза в конфликти с ЕС и НАТО, като дори няма против разполагането на допълнителни американски военни бази у нас.

Премиерът обаче по всяка вероятност няма да може да прокара проамериканската си политика, тъй като е в коалиция с партии, които имат друга идеология. БСП никога не би подкрепила влизането на РСМ в ЕС, а за ИТН се разбра, че също няма да го стори. Единствено „Демократична България“ би го направила, но това не стига за пълна подкрепа.

Министърът на отбраната Стефан Янев и президентът Румен Радев също имат доста неудобно за Америка поведение. Единият отхвърли базите на САЩ у нас, а другият обяви Крим за руски.

В тази политическа обстановка става все по-ясно, че проамериканец като Кирил Петков не може да издържи. Влиянието на Русия на Балканите се завръща, което по всяка вероятно ще сложи политическия край на „Продължаваме промяната“. Той вече започна с разединението й с един от коалиционните й партньори по основен проблем за Европа и света.

Анализаторите вече предвиждат оставката на Петков още през пролетта. Самата Америка ще се откаже от него, след като той я разочарова, като не успее да прокара идеите й.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

 

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Край, свърши се! Кирил Петков е победен, Америка "изпуска" България

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!