Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Край с Кирил Петков! Костадин Костадинов прави революция в НС

Край с Кирил Петков! Костадин Костадинов прави революция в НС

Костадин Костадинов прави истинска революция в парламента!

Лидерът на най-малката парламентарна група “Възраждане” Костадин Костадинов се е насочил към смяна на властта. По-малко от месец след съставянето на новото правителство, 42-годишният варненец е решен да свали от власт Кирил Петков, тъй като не одобрява неговата политика за Ковид кризата.

Костадинов написа във Фейсбук, че на 12 януари ще щурмува Народното събрание заедно с членове и симпатизанти на “Възраждане”. Целта е отмяната на зелените сертификати и всички коронамерки. Той има намерение да вкара в НС външни хора, тоест граждани на Република България, които не са политици. Това е позволено по закон, но досега не е правено от никого.

Костадин Костадинов щурмува НС след 10 дни

Лидерът на “Възраждане” не може да приеме за нормално да се дават по 75 лв. на пенсионер срещу ваксинация. Това за него е срамно и обидно действие от страна на Кирил Петков и е продиктувано от стремежа му да изпълни заръките на ЕС.

Костадинов дори сподели история, в която непознат пенсионер го е спрял на улицата и му е казал, че е изключително срамно да му пробутват еднократно 75 лв., за да го накарат да се ваксинира срещу коронавируса.

Ето какво точно написа в социалната мрежа Костадин Костадинов:

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

 

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Край с Кирил Петков! Костадин Костадинов прави революция в НС

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!