Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Висш гербер пред Narod.bg: За новата 2022-а си пожелаваме да арестуват Бойко, че да си отдъхнем!

Висш гербер пред Narod.bg: За новата 2022-а си пожелаваме да арестуват Бойко, че да си отдъхнем! - Narod.bg

„За новата 2022 година си пожелаваме да арестуват Бойко, за да си отдъхнем ние и цяла България! Борисов вече не може да е наш лидер, но не иска да се оттегли от поста и буквално убива партията и труда ни”.

Това призна пред Narod.bg висш член на софийската организация на ГЕРБ по повод изцепката на Баце, че ако Бойко Рашков го арестува, в ГЕРБ ще го канонизират за светец. Името на информатора, което ще спестим по обясними причини, се пази в редакцията на Narod.bg.

„Ако Борисов попадне в ареста, регионални лидери на партията и важни фактори от висшето ръководство буквално ще си отдъхнат. Не само че няма да го канонизираме, ами и много ще пропеят за схемите, които пълнеха чекмеджетата, докато народът сочеше всички нас с пръст, че сме крадци.

Аз не съм престъпник, не може всички да минаваме под общия знаменател, наложен от Бойко Борисов и кръга от най-верни лакеи”, ядосва се гербаджията.

По думите му за грандиозните злоупотреби, които белязаха 12-годишното управление на Баце, е виновен не само отиващият в политическото небитие пожарникар, но и близкият кръг от подлизурковци, които са пълнили свои чекмеджета.

Източник/ци: Висш гербер пред Narod.bg: За новата 2022-а си пожелаваме да арестуват Бойко, че да си отдъхнем! - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!