Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Навръх Нова година: Стефан Янев погреба НАТО, заби последния си пирон в Америка!

Навръх Нова година: Стефан Янев погреба НАТО, заби последния си пирон в Америка!

Стефан Янев “забрави” за НАТО по случай 2022 година!

Министърът на отбраната на Република България Стефан Янев продължава да бъде най-големият противник на НАТО от действащите управляващи у нас. Това стана напълно ясно от новогодишното обръщение на Янев към армията на България.

В нея военният министър изобщо не спомена НАТО, писа Istinata.net. За разлика от почти всички останали членки на НАТО, в България военната организация изобщо не се спомена по случай Нова година.

Стефан Янев забрави за НАТО

“Всички ние, които сме служили на българската армия, знаем, че военната професия е осъзнат избор и призвание. Тя носи огромна отговорност със себе си. Трябва да бъдеш достоен за българската униформа. Да живее България!”, написа министър Янев.

По-нататък в изявлението си той разкрива колко много трябва да се работи за развитието на българската армия. Смята, че това трябва да стане със собствени сили.

За НАТО няма нито дума в изявлението на Стефан Янев. Това е поредното потвърждение от негова страна, че не желае да вижда още американски бази у нас. Нещо, което се различава от позицията на правителството.

Източник/ци: Навръх Нова година: Стефан Янев погреба НАТО, заби последния си пирон в Америка!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!