Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Румен Радев реши: Кирил Петков ще бъде уволнен заради Русия!

Румен Радев реши: Кирил Петков ще бъде уволнен заради Русия!

Кирил Петков и Асен Василев си заминават още напролет!

Краят на Кирил Петков

Сериозно различие относно допъпнителните военни бази у нас се оформи на върха на държавата. Премиерът Кирил Петков е „за“ построяването им, докато президентът Румен Радев подкрепя министъра на отбраната Стефан Янев, който каза, че не бива да се правят към този момент, тъй като ще увеличат напрежението в отношенията с Русия.

Въпреки че България е парламентарна република, на практика основната власт се държи от президента, който е в основата на „Продължаваме промяната“. Ако Петков продължава да настоява за американските бази, то той няма да изкара повече от пролетта. Това обяви политологът Цветанка Андреева, писа Faktor.bg.

Радев може да махне Кирил Петков напролет

Тя е потресена, че Радев и Янев, които би трябвало да бъдат натовски генерали, тъй като България е член на НАТО, на практика заемат страната на Русия. Според нея това ще доведе не само до оставката на Кирил Петков, но и може България да се превърне в „Троянски кон“ в НАТО и ЕС, работейки за Русия.

„Радев и Янев как си въобразяват, с три самолета ли ще ни пазят“, казва Андреева.

Критиците на Радев припомнят, че той единствен от действащите управляващи не изрази възмущение от намерените руски шпиони у нас в началото на годината. Освен това той единствен от европейските лидери не нападна Русия заради Навални. Обявяването на Крим за руски преди месец и половина вече окончателно настрои много евроатлантици срещу ген. Радев и в същото време му спечели одобрението на Владимир Путин.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Румен Радев реши: Кирил Петков ще бъде уволнен заради Русия!

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!