Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Мика Зайкова подкрепя Радев: Ще плюем сами на себе си, ако сме слуги на Запада!

Мика Зайкова застава зад мнението на президента!

Твърдо зад президента Румен Радев застава и най-възрастният вече бивш депутат у нас Мика Зайкова. Тя е обичана от повечето българи, без значение от партийната си принадлежност, защото е доказала, че не се влияе само от интересите на страната ни.

Мика Зайкова е твърдо за националния ни интерес

Затова и сега Зайкова подкрепя мнението на ген. Румен Радев и военния министър ген. Стефан Янев по отношение на искането на НАТО за разполагане на нови войски у нас.

Мика Зайкова смята, че поне на този етап, в който Русия не представлява никаква опасност – нито за нас, нито за света като цяло, ще е абсурдно и много вредно да позволим това.

„Ако го направим, трябва сами да плюем на себе си. Това ще доведе до разрив със страна, с която винаги сме били в прекрасни отношения и до напрежение, което ще е най-вече в наш ущърб.

България е малка държава и е много важно да имаме подкрепата на някой като Русия. Но истинска подкрепа, а не просто игра на интереси, каквито имат Щатите и ЕС към всички по-малки и бедни страни“, смята Мика Зайкова.

Тя, разбира се, се радва на членството ни в Европейския съюз и дори на членството ни в НАТО. Но е убедена, че не бива сляпо да изпълняваме заповеди, а да браним националния си интерес. Дори с цената на отказ към големите.

Източник/ци: Мика Зайкова подкрепя Радев: Ще плюем сами на себе си, ако сме слуги на Запада! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!