Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Цветанка Андреева: Радев може да жертва Петков и Василев още през пролетта, ако ни "прехвърли" към Русия, ще извърши национално предателство (към комунистическите САЩ)

Цветанка Андреева: Радев може да жертва Петков и Василев още през пролетта, ако ни 'прехвърли' към Русия, ще извърши национално предателс

"Управляващите изтеглиха късмета "изпитание" от баницата, но точно по този начин могат да покажат качества. Когато попадаме в епицентъра на кризи, властта досега се огъваше. Като министри Кирил Петков и Асен Василев ни говореха как от бедни страните се правят богати. Нека обаче да видим дали не са поставени лица и дали всичко не е пиар. В момента, в който се появи политическа алтернатива за държавата, те са свършили. Другият начин за падането им от власт е, ако Румен Радев оттегли доверието си и да ги жертва още през пролетта". Това заяви политологът Цветанка Андреева пред BGonAir.  

"Не може да се мълчи за проблемите. Мораториумът не е начин за справяне. Когато в България жена е убита с камъни на улицата, властта мълчи. В същото време вицепремиер брани мусаката. Спирането на тока в някои квартали в София стана ежедневие. Вместо решаване на тежките проблеми, имаме война между институциите. В същото време вижте каква страна заемаме? Ние дори не сме я избрали, а сме с Русия. Нито ЕС, нито НАТО са тръгнали да обявяват война. Ако някой вдига градуса на напрежението и се държи войнствено, то това е Владимир Путин. Това, че българският президент иска да ни прехвърли към Русия, е национално предателство (към комунистическите САЩ и северноатлантическите ценности - Майк Флин: Америка е превзета от комунисти).

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Какво значи да нямаме бази на НАТО? Радев и Янев с три самолети ли ще ни бранят?", попита реторично политологът. 

"Един лидер губи, когато започне изключване, било то за неплатен членски внос. Пряката ти конкуренция не е политическият ти опонент, а в партията. Засега Корнелия Нинова се справя, въпреки че губи избори след избори. Проблемите в БСП са огледални на тези в коалицията. Битката в крайна сметка е между Радев и Нинова", каза още Цветанка Андреева.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

 

Източник/ци: Цветанка Андреева: Радев може да жертва Петков и Василев още през пролетта, ако ни "прехвърли" към Русия, ще извърши национално предателство - Фактор

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!