Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Виктор Орбан: Трябват ни унгарски деца, а не мигранти – Конституционният съд на Унгария даде право на кабинета да защитава интересите си в ЕС

May be an image of 5 people, child, people sitting, people standing and indoor

На снимката: Виктор Орбан с петте си внуци на Коледа.

Унгарският Конституционен съд даде право на унгарското правителство да защитава националните си граници от мигрантската напаст на Съда на ЕС в Люксембург.  

Това написа бившият конституционен съдия и виден унгарофил Георги Марков в страницата си във Фейсбук. 

Унгария няма да допусне ислямизация на страната си, както Германия и Франция, и ще продължава да бъде СИГУРНА СТРАНА, добавя Марков. 

May be an image of 1 person and suit

Орбан показа Будапеща на Макрон - има какво да види, но и какво да научи. Будапеща е коледна приказка, но и много сигурна - тука ислямисти не колят учители, свещеници, полицаи и не изнасилват малолетни. Въобще няма кланета.
P. S.: Снимката е от терасата на резиденцията на Орбан от Буда.

Под публикацията си юристът прилага и снимка на Виктор Орбан с петте си внуци на Коледа, припомняйки неговите думи: "Трябват ни унгарски деца, а не мигранти". 

Ето го и целия пост на Георги Марков:

Унгарският Конституционен съд даде право на унгарското правителство да защитава националните си граници от мигрантската напаст на Съда на ЕС в Люксембург.

Унгария няма да допусне ислямизация на страната си, както Германия и Франция, и ще продължава да бъде СИГУРНА СТРАНА, в която не колят свещеници, полицаи, учители и ислямски терористи не изнасилват и убиват малолетни.

Унгарците ще решават с кого да живеят и с кого - не. И те го решиха на референдум: 99% се обявиха против мигрантски квоти.

Както прогнозирах, ерата Меркел приключи печално. Партията й ХДС се сгромоляса с най-слабия резултат от Втората световна война – 24%, барабар с баварците. Формацията й загуби християндемократическия си характер и се социалдемократизира и неолиберализира.

„Елате, ще се справим!“ – беше фатална грешка. И както канцлерката каза: „Ислямът стана част от Германия.“ Резултатът е тъжен – мигрантите проляха много християнска кръв – Берлин, Франкфурт, Фрайбург, Висбаден, Мюнхен, Кандел, Кемниц, Ройтлинген и къде ли още не. Християндемократическата уж партия прие джендър идеологията и гей браковете.

СТРАТЕГИИТЕ НА ДЯВОЛА ЗА УНИЩОЖАВАНЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

БУНТ ПРОТИВ БОГ

УНИЩОЖАВАНЕ НА СЕМЕЙСТВОТО

ИЗПОЛЗВАНЕ НА ЗАКОНИТЕ ЗА ЛЕГАЛИЗИРАНЕ НА ЗЛОТО

В резултат на всичко изложено се роди нова дясна партия – Алтернатива за Германия, която победи в бившето ГДР на последните избори и има представителство на всички 16 областни парламента на Германия.

ЕВРОПЕЙСКИ ПРОИЗХОД НА КОМУНИЗМА

На власт дойдоха социалистите, които тя беше гушнала години наред и, което е най-лошо, зелените комунисти – зелени отвън, червени отвътре.

ЗАД ЕКОЛОГИЗМА СТОИ КОМУНИЗМА

Нищо добро не чака Германия.

Думите на Хелмут Кол, който от нищо я направи нещо, са най-тежката присъда на Ангела Меркел: „Тя съсипа моята Европа. Когато я взех, не знаеше да се храни с нож и вилица. Имах двама любимци – Меркел и Орбан. Остана ми само Орбан.“

КОМУНИЗМЪТ Е В ОСНОВАТА НА ГЛОБАЛИЗАЦИЯТА

Източник/ци: Георги Марков: Конституционният съд на Унгария даде право на кабинета да защитава интересите си в ЕС

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!