Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Путин: Плюя на филма, който отрече българите! България е родината на нашата азбука

Путин: Плюя на филма, който отрече българите! България е родината на нашата азбука

Владимир Путин не одобрява руския филм, който злепостави жестоко България и пренаписа историята!

„Една вяра, един език“

Русия се разграничи от скандалния за България филм „Една вяра, един език“ на Елена Мироненко. Руското посолство в България излезе с позиция, че Русия няма нищо общо с този филм и той е създаден на базата на авторското мнение и нищо повече, писа Glasove.com.

Във филма е направено всичко възможно да се злепостави България в полза на Северна Македония. Там се твърди, че родината на славянската азбука е Македония. България дори не е спомената като център на православието и книжовността на Балканите. Според автора България няма нищо общо с братята Кирил и Методий. Във филма се твърди, че славянската писменост се заражда в Охрид.

Владимир Путин защити България

Всичко това обаче не се потвърждава като официална позиция на Русия. Напротив, президентът Владимир Путин смята, че с подобно преиначаване на историята Русия само уронва престижа си.

Ето защо Путин е накарал руското посолство да се разграничи от този руски филм. Нещо повече, негови доверени хора твърдят, че той дори е казал, че България е родината на славянската писменост, а РСМ се опитва да промени историята.

Според някои политически анализатори позицията на Владимир Путин в отношенията между България и РСМ цели да остави македонците извън ЕС, за да няма още американски военни бази в близост до Русия. Затова Путин защитава България, която е единствената пречка пред Северна Македония по пътя й към ЕС.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Путин: Плюя на филма, който отрече българите! България е родината на нашата азбука

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!