Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Румен Радев отсече: Не! България няма да участва в агресията на НАТО срещу Русия!

Президентът Румен Радев твърд, че България няма да развали отношенията си с Русия!

България за нищо на света няма да развали отношенията си с Русия и президента Владимир Путин – в това е категоричен държавният глава Румен Радев. Той зае твърда позиция и се противопостави на искането на НАТО да увеличи войските си у нас.

Румен Радев твърд в позициите си за НАТО и Русия

Знаем, че Америка продължава натиска си срещу Русия, под предлог уж дълбока загриженост към Украйна и случващото се там. Това обаче е поредната агресивна намеса в чужди работи, която от години е „запазена марка“ за Щатите.

Президентът Румен Радев категорично подкрепя позицията на военния министър Стефан Янев, че в настоящия момент разполагането на нови военни части у нас само ще нажежи обстановката и няма да доведе до нищо добро.

Радев не за първи път доказва, че цени дълбоко приятелските и братски отношения с руския народ и няма да позволи чужди интереси да ни настроят едни срещу други.

„България няма да вземе участие в никаква агресия спрямо Русия. Дори ако трябва да се противопоставим на НАТО. Да, ние сме в Алианса, партньори сме, но имаме право на собствена държавна позиция. И няма да се поколебаем да я заявим“, твърд е Румен Радев.

Знаем, че не премиерът, нито правителството, а президентът на Републиката е главнокомандващ на армията ни. Следователно последната дума по темата с войските на НАТО е именно на ген. Радев.

Стана в Китай, сега става в САЩ, а от там и по целия свят?

Най-сетне признаха, че тяхната „Проверка на фактите“ е просто мнение

Путин: Днешните западни страни ми напомнят за болшевиките

„Комунизмът е проникнал в Америка и в целия свят“, предупреждава бивш затворник на съвестта

Майк Флин: Америка е превзета от комунисти

Възможно ли е изкореняването на комунизма, социализма и марксизма в Америка

ПОВЕЧЕ...

Nikolay Barekov

Навремето САЩ подкрепяха дясно-националистически режими из Латинска Америка, Азия и чат-пат в Африка в противовес на комунистическия СССР и Източния блок.

Откакто самата Северна Америка стана комунистическа и червеният флаг със сърпа и чука полуявно се развя над Белия дом, САЩ взеха да създават мрежа от псевдокомунистически режими, маскирани като прогресивни, ляво либерални, предмно из Европа, за да си правят щит спрямо консервативно -дясна Русия.

Толкова за идеологиите на 21 век.

Източник/ци: Румен Радев отсече: Не! България няма да участва в агресията на НАТО срещу Русия! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!