Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Баце го изигра като за Болшой театър: Срам ме е от това, което съм правил!

Бойко Борисов взе, че се разкая или поне го изигра!

Бившият премиер Бойко Борисов си посипа главата с пепел, или поне го изигра, достойно за Болшой театър. Лидерът на ГЕРБ заяви, видимо трезвен, че видиш ли, много го било срам. Срамувал се от това, което е правил по време на управлението си.

Бойко Борисов става за треторазряден актьор

„Да, срам ме е. Сега като гледам отстрани, изпитвам неудобство и срам от някои неща, които сме вършили като управници. Но да знаете, че вътрешният министър сега – Бойко Рашков, ги върши същите, че и по-зле“, заяви Бойко Борисов. Което автоматично показа целта на думите му – не да се извини, а отново да плюе по Рашков.

Лидерът на ГЕРБ изрече всичко това в интервю за вестник „24 часа“, говорейки с типичната си увереност и чувство за абсолютна правота във всичко, пише newsbul.com.

Той започна да сравнява своето правителство с това на Кирил Петков и Бойко Рашков днес като ги посъветва, от позицията на опита, да не повтарят грешките му – каквото и да значи това.

„Разликата между нашето управление и това сега е, че нашите грешки бяха правени в рамките на година. Докато тези сега, правят същите, само че за един ден. Те дори не усещат как летят по нанадолнището и то все по-стремглаво“, натърти Борисов.

И отново не пропусна да обвини в репресии и своеволия Бойко Рашков, който, по думите му, се стремял към еднолична власт в системата на МВР. Ти да видиш кой взел да говори за еднолична власт…

Източник/ци: Баце го изигра като за Болшой театър: Срам ме е от това, което съм правил! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!