Следвайте "Буднаера" в Телеграм

МЪЛНИЯ: Доган предава Борисов, за да се спаси

МЪЛНИЯ: Доган предава Борисов, за да се спаси - Narod.bg

Ахмед Доган е готов да разкрие детайли около грандиозни грабежи на Бойко Борисов и ГЕРБ с една-едничка цел: да спаси кожата. Лидерът в сянка на ДПС е наясно с най-мръсните тайни на Баце, понеже е „балансьор” във всяка една машинация, разкри източник на Narod.bg.

Къщата теза застъпва и дисидентът Петър Бояджиев, който е навътре в отношенията между отделните клетки на раковото образувание ГЕРБ-ДПС.

Според него Доган е готов да предаде Борисов, за да излезе чист от корупционната тиня, в която 12-годишното управление на хунтата остави България.

Ето какво публикува Петър Бояджиев:

Отношенията между Доган и Борисов последната година минаха през различни фази. През изборите от април Доган се надяваше чрез ИТН да си разменят  ролите с Боросов, неуспех.

Реши да играе втори кръг през юли и получи аванс, но недостатъчен. През ноември вече бяха съюзници и се надяваха да се спасят заедно, пак неуспех. Заплахата на Данчо Ментов, че ще дадат своят скромен принос да спънат Радев, беше най-очевидният знак за политическа импотентност.

И видяхме, че включиха и Ердоган, но без краен резултат. Сега пак са врагове. Доган е готов да изтъргува Борисов за да се спаси той. Няма да видите единна позиция между ДПС и ГЕРБ. Двете партии вече знаят, че в общ фронт ги няма.

Тоест, шансовете им по този път са издухани. Вече са с различни стратегии. Ако зад кадър се започне оперативна игра с всяка от тях, могат да се постигнат добри резултати.

Въпрос: кой да води тази игра. Като по-неопитен, ще изненадам умните и всичко знаещите. Най-успешно тази игра може да води само г-жа Мустафа и нейният екип. Така упраляващите днес няма да поемат ангажименти и не рискуват да бъдат изиграни или компрометирани, а водещите играта са защитени.

Така можем да се освободим и от единия, и от другия поетапно. Много съм лош човек, но такъв съм си. Какво да правя. Пак ще кажа, че след като вече имаме новото правителство, имаме нова даденост и е нужна адекватна стратегия.

А в политическото уравнение на България имаме реално 5 вектора. Един вектор ПП и подкрепящите го, втори вектор ГЕРБ, трети вектор ДПС, четвърти вектор Митрофанова и пети вектор Мустафа.

Който отчита тези пет вектора и действа съобразно с тяхното съществуване, може да постигне неща, за които непросветените ще кажат, че са чудеса.

Източник/ци: МЪЛНИЯ: Доган предава Борисов, за да се спаси - Narod.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!