Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кирил Петков се ядоса: Иска или не, Гешев си отива! Всеки прибран лев ще бъде проверен!

Кирил Петков е категоричен, че прокуратурата ще започне да работи!

Прокуратурата ще започне да работи, защото години наред не го е правила. Правила е нещо съвсем друго и точно обратното на задълженията й. Това заяви категорично премиерът Кирил Петков, който допълни, че Иван Гешев е пътник.

Кирил Петков се ядоса, категоричен е!

„Иска или не, главният прокурор си заминава. Хората настояват за това, народът не му вярва и следователно всеки един негов ден на този пост, е напълно безпредметен и грешен.

Оттук нататък прокуратурата ще бъде такава, каквато трябва и хората ще могат да разчитат на съд, присъди и справедливост за всеки – от най-ниското до най-високото стъпало на обществото. Защото така е редно и така е навсякъде в цивилизованите страни по света“, каза Кирил Петков.

Министър-председателят заяви също, че всеки лев на бизнесмени, политици и олигарси ще бъде проверен. Дошъл е краят на порочната практика шепа хора да стават мръсно богати на гърба на все по-обедняващите българи.

„Всеки човек ще трябва да доказва произхода на парите си. Никакви средства повече няма да изтичат през системата, както се е правило над десет години при управлението на Бойко Борисов и ГЕРБ. Време е парите да влизат в хазната, не да изтичат от нея“, категоричен е премиерът Петков.

Кирил Петков: Даваме 75 лева добавка към пенсиите за ваксинирани с 3 дози

Източник/ци: Кирил Петков се ядоса: Иска или не, Гешев си отива! Всеки прибран лев ще бъде проверен! – Портал 21

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!