Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Николай Бареков: Властта скоро ще разбере, че няма да изпълни нито едно свое обещание

No photo description available.

Четворната коалиция няма никакъв законодателен шанс и потенциал в този парламент. Ще загубят скоро войната. Всички се изнесоха към правителството, където са кинтите, и не оставиха никой сериозен и подготвен да им пази гърба. ПП и ИТН са пълна кадрова скръб като депутати, а останките от разбитите малобройни БСП и ДБ ще им гледат сеира. На тази интелектуална и кадрова немощ - ГЕРБ и ДПС вадят тежката артилерия.

Един Дилян Добрев изглежда като Айнщайн пред голобрадите си опоненти и техния парламентарен водач Настимир Ананиев.

Възраждане стои също много сериозно и аргументирано и ще им нанася тежки поражения чрез брутални атаки.

Властта скоро ще разбере, че няма да изпълни нито едно свое обещание за съдебни реформи и промени.

Няма кой да ги извърши в парламента, където им е мястото. Времето за опипване на почвата свърши и следващите седмици и месеци ще стане ясно на какво буре с барут се е насадила “промяната” в този парламент.

Дневният ред в политиката ще се формира от опозицията и кризите, а това ще бъде фатално за изпълнение на някаква управленска програма и възпламеняващо нестихващи вътрешни пожари, скандали и междуособици сред мнозинството и неговите задкулисни ментори. Това ще бъде скандалният дневен ред, който ще залее в цунами от помия и оправдания “мнозинството”. Техните тези стават все по-непопулярни и омразни сред обществото.

Ваксинацията насила, убийствените битови сметки и неприемливите кадрови назначения на некадърни калинки и комунистически ченгета, ястребите срещу Русия и в полза на Америка, македонският провал, джендър идеологията, зелените сделки, инфлацията ще са определящият облика фактор на коалицията в общественото съзнание.

Рейтингът им ще спихне по-бързо от мартенски сняг, а с него и моралното право за реформи.

Бившият шеф на ДАНС Петко Сертов във Външно министерство.
Мая Бившата - шеф на КПКОНПИ.
Бойко Борисов главсек на МВР.
Делян Пеевски обратно шеф на ДАНС.
Кирчо Петков обратно на училище.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!